Rīgas lielveikalā atrod cilvēka līķi; notikušais nepatīkami pārsteidz

tautaruna.lv 11.janvāris 2019, 10:51
 
F64
Pirms neilga laika notikušais lielveikalā “Dole” šokējis gan tirdzniecības centra apmeklētājus, gan policiju, jo tika atrasts cilvēka līķis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Bija sestdienas pievakare, un lielveikalā “Dole” apmeklētāju bija pietiekami daudz, lai nepamanīts nepaliktu kāds cilvēks, kas gulēja tirdzniecības centra pakājē savu asiņu peļķē bez dzīvības pazīmēm. Aculiecinieki par notikušo paziņoja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Mediķiem ierodoties notikuma vietā, konstatēta vīrieša nāve. Par notikušo un acīmredzamajiem miesas bojājumiem ziņots policijai, kas sākusi izmeklēšanu.

Tika noskaidrots, ka notikušajam ir daudz aculiecinieku - iedzīvotāji redzējuši, kā divi kungi apsardzes formā izvilkuši vīrieti aiz kapuces no tirdzniecības centra un atstājuši ārpusē.

Ātro palīdzību izsauca garāmgājēji, un pēc tam tika uzsākts kriminālprocess, jo vīrietis acīmredzami tika atstāts bezpalīdzīgā stāvoklī. Tika pieņemts lēmums aizturēt abus apsargus.

Sākotnēji policisti pieļāvuši, ka apsargi tikai vīrieti pametuši likteņa varā, taču vēlāk noskaidrojies, ka veikala drošības sargātāji paši arī ir vainojami nāvējošo miesas bojājumu nodarīšanā.

Sākotnējā informācija liecina, ka incidents sācies lielveikala labierīcībās, kur drošībnieki atraduši iesnaudušos klaidoni. Pamatīgi atspārdīts, cietušais no telpām iznests ārā salā.

“Manuprāt, prakse, pēc kuras rīkojās apsardze, nav likumiska. Ir pārkāpti jebkādi normatīvie akti ,un noteikti katrs no apsardzes darbiniekiem, saņemot sertifikātu, zina, kā rīkoties situācijā,” norāda Rīgas Ķengaraga iecirkņa kriminālpolicijas priekšniece Inga Meikšāne.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas