Desmitgadīga meitenīte izdara pašnāvību, lai "mamma justos laimīga"

tautaruna.lv 12.janvāris 2019, 15:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Meksikā kāda 10 gadus veca meitenīte izdarījusi pašnāvību, atstājot zīmīti, kurā norāda, ka tā rīkojusies, lai padarītu savu mammu "par laimīgāko sievieti pasaulē", ziņo "The Mirror".

Meitenīte pakārusies 6. janvāra vakarā, dienā, kad cilvēki atzīmējuši "Trīs karaļu dienu" un dāvinājuši viens otram dāvanas. Meitas traģiskajā zīmītē tika teikts, ka, sevi nogalinot, viņa savai mammai devusi "lielisku dāvanu".

Izrādās, ka meitenīte sevi vainojusi pie tā, ka viņas tēvs bija pametis mājas un, viņa ticējusi, ka mātei sagādā tikai sāpes un posta viņas dzīvi.

Vienā no sirdi plosošākajām rindiņām tika teikts, ka "es ceru, ka kādu dienu tu atcerēsies mani un debesīs, visbeidzot, tu mani samīļosi".

Vēstulē, kas tika atrasta pie bērna ķermeņa vēl bija teikts: "Dārgie, Trīs karaļi, es tikai gribu jums lūgt, lai mana mamma ir laimīgākā sieviete pasaulē pēc tam, kad es vairs šeit nebūšu, jo esmu tikai sāpes un postījums viņas dzīvē kopš brīža, kad es piedzimu, es biju iemesls, kādēļ tētis pameta mūsu māju." Tālāk bija teikts, ka meitenīte vēlas, lai viņas mamma ir mierīga, daudz nestrādā, ka labākā dāvana, ko viņa varētu vēlēties, ir mamma laime. Vēl meitenīte piemetinājusi, ka "kā tu vienmēr man esi teikusi, es vēlētos kaut tu nekad nebūtu dzimusi".

Ieskaitot tādas valstis kā Spānija un Meksika, "Trīs karaļu" festivāls tiek svinēts 6. janvārī, lai godinātu trīs gudros vīrus.

Varasiestādes Meksikā izmeklē notikušo, taču policijas ziņojumi liecina, ka likumsargi joprojām cenšas uzmeklēt māti, kuras atrašanās vieta nav zināma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas