"Viņš māju bija padarījis par savu" - ģimene konstatē, ka viņu mājoklī ievācies svešinieks

tautaruna.lv 12.janvāris 2019, 9:30
 
Pixabay
Kādu ģimeni ASV, Džordžijas štatā, kas atgriezusies mājās no brīvdienu atpūtas, sagaidījis nepatīkams pārsteigums, kad viņi nevarējuši atslēgt sava mājokļa durvis. Kāds vīrietis no iekšpuses teicis, ka tagad viņam pieder šī māja, ziņo laikraksts "USA Today"
Dženisa Hensone norādījusi, ka vīrietis, kurš nomainījis mājas slēdzenes, paziņojis, ka viņam ir ierocis un viņš grib, lai ģimene nekavējoties dodas prom.

Pēc policijas ierašanās vīrietis identificēts kā 26 gadus vecais Nataniels Jākobs Nikolss, kurš draudējis, ka likumsargus nošaus. Pēc piecām stundām policija un speciālo uzdevumu vienība SWAT iekļuva mājā caur priekšnama durvīm, un, izmantojot robotu, kas noteica nelikumīgā iemītnieka atrašanās vietu, panāca, ka vīrietis padodas. Ierocis netika atrasts.

"Viņš arī mums atstāja zīmītes, pateicās mums par atslēgu un par to, ka atļaujam viņam te dzīvot, ka tagad tā ir viņa māja," Hensone pastāstījusi WSB-TV. "Viņš bija aizvācis visas fotogrāfijas, iztukšojis atvilktnes. Viņš šo māju bija padarījis par savu," atzina sieviete.

Nikolss tika apsūdzēts par pirmā līmeņa zādzību, teroristiskiem draudiem un uzvedību.

Tostarp 2017. gadā kādu citu sievieti Džordžijas štatā, kura centās pārdot savu māju, tur sagaidījusi kāda nepazīstama ģimenīte. Viņi tur bija ievākušies kopā ar diviem maziem bērniem un apgalvoja, ka ir īstie mājas saimnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas