FOTO: Pircēja dzeramajā jogurtā atrod beigtus žurku bērniņus

tautaruna.lv 28.decembris 2018, 10:00
 
Dmitrijs Šuļžics/F64 Photo Agency
Sociālā tīkla lietotāja Andra savā profilā dalījusies ar pavisam šausmīgu atgadījumu - viņas vīra mamma dzeramajā jogurtā atradusi beigtus žurku bērniņus.

"Laikam pienākusi mūsu kārta. Ikreiz, kad kāds ieliek postu ar brīnumiem produktos, nodomāju, hmmm... gan jau atkal uzpūsts zilonis, bet nu pienāca mūsu kārta. Pēc šī vairs tiešām tā nedomāšu un neteikšu," raksta sašutusī pircēja.

Andra stāsta, ka viņas vīramāte pagājušajā sestdienā, 22. decembrī, pārtikas veikalā "Maxima" iegādājusies iecienīto jogurtu "Oga", kuru pērk gadu no gada. Taču nākamajā dienā, vēloties dzērienu nobaudīt brokastīs, viņa saskārusies ar negaidītu un visai nepatīkamu pārsteigumu. Sieviete vispirms pakai atgriezusi vaļā mazu stūrīti, nogaršojusi jogurtu, bet tā garša bijusi rūgta un nepatīkama.

"Nodomājusi apskatīt paku, atvēra un izlēja bļodā. Tad viens kunkulis izkrita, tad otrs. Paskatoties tuvāk, konstatēja, ka tie ir žurkas bērniņi," norāda Andra.

Šis Ziemassvētku brīnums vīramātei nav gājis pie sirds un viņas mājās jogurts vairs netiek turēts cieņā.

Facebook/ekrānšāviņš

Jau decembra sākumā vēstījām, ka Saldū kāds pircējs bija iegādājies banānu, taču pirms iekošanās tajā pamanījis asinīm līdzīgu pleķīti un nodomājis, ka auglis ir inficēts ar HIV, soctīklos raisot plašas diskusijas. Savukārt vēl kāda sieviete dalījās ar video materiālu, kurā bija redzams, ka viņas iegādātos mandarīnus apsēduši tārpi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas