Māmiņa līdz nāvei sadur izvarotāju, kas uzbrucis viņas meitai

tautaruna.lv 20.decembris 2018, 20:30
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kāda sieviete Dienvidāfrikā sadūrusi savas meitas izvarotājus, vienu nogalinot un divus smagi ievainojot, vēsta laikraksts "The Independent".
Atsaucoties uz Dienvidāfrikas varasiestādēm, 57 gadus vecā māmiņa, kuras vārds netiek atklāts, pieķēra trīs vīriešus, kuri tukšā mājā uzbrukuši viņas 27 gadus vecajai meitai.

Sieviete iepriekš atklājusi, ka kāds draugs viņu informējis par nelāgajā situācijā nokļuvušo meitu un arīdzan centies izsaukt policiju, taču likumsargi nav bijuši sasniedzami.

Māte vīriešus sadūrusi virtuves nazi sadūrusi pērnā gada 1. septembrī. Viņa atzinusies slepkavībā un nekavējoties tika arestēta pēc panta par slepkavību un pēc diviem par slepkavības mēģinājumu.

Atsaucoties uz "News 24", Dienvidāfrikas prokurors pieņēma lēmumu neizvirzīt apsūdzību pret sievieti. Savukārt atlikušie divi sievietes meitas izvarotāji notiesāti. Katram no tiem piemērots 30 gadu cietumsods. "Es esmu priecīga par spriedumu. Esmu atvieglota. Viss, ko es vēlos ir, lai cilvēki tiek sodīti par to, ko ir izdarījuši," pauda māmiņa. Arīdzan viņas meita ir apmierināta ar šādu iznākumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas