Absurds! Rīgā vīrietis jau 2 gadus terorizē savus kaimiņus, bet viņi klusē

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 15:05
 
F64
Kādā daudzdzīvokļu mājā Rīgā, Aleksandra Čaka ielā, jau divus gadus kāds vīrietis terorizē savus kaimiņus, neļaujot tiem naktīs gulēt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rīdziniece Irēna ir nonākusi pavisam neapskaužamā situācijā un pat konfliktā ar savu kaimiņu. Sieviete, kurai pieder dzīvoklis Aleksandra Čaka ielas 151. namā, jau gandrīz divus gadus cieš no kāda vīrieša, kas dzīvo blakus miteklī un caurām dienām vēlos vakaros un naktīs, skaļi klausās mūziku tā, ka vibrē grīda un logi.

Nereti, būdams alkohola reibumā, kaimiņš trako un lauž mēbeles.

Vēl 2016. gadā, kad sieviete pirmo reizi saskārusies ar skaļo kaimiņu, lai tiktu galā ar troksni, viņa izsaukusi pašvaldības policijas darbiniekus. Toreiz likumsargi apsekojuši dzīvokli, izteikuši vīrietim brīdinājumu un aizbraukuši. Pēc dažām minūtēm, kaimiņš ieslēdzis skaļruņus uz pilnu jaudu, un turpinājis ballīti.

Sievieti ievērojusi, ka divu gadu garumā, cīņā ar naktsmiera traucēju, policisti palīdzējuši viņai tikai vienu reizi. Pārsvarā likumsargi tikai brīdinājuši pārkāpēju un veikuši pārrunās, bet vienā no piektdienas naktīm “melomānu” tomēr izdevies sodīt. Toreiz policisti atbraukuši īstajā brīdī, tieši tad, kad dzīvoklī skanējusi mūzika. Tad pārkāpējām tika piestādīts pietiekoši liels rēķins par koncertu un uz pāris dienām dzīvoklī iestājās klusums. Bet pēc nelielas pauzēs viss sakās no jauna.

Neskatoties uz to, ka vīrieša dzīvoklis atrodas piektajā stāvā un ar savām darbībām dauzoņa terorizē ne tikai Irēnas ģimeni, bet arī pārējos iedzīvotājus, cilvēki, baidoties no atriebības, negrib iesaistīties konfliktā un publiski runāt par aktuālo problēmu.

Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis norāda, ka problēma ir tajā, ka ar skaļiem iedzīvotājiem, kuri traucē nakts mieru, cīnīties nav tik vienkārši. Pēc likuma, policisti nevar sodīt cilvēku par to, ka viņš skaļi klausās mūziku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas