Māte nesaņems cietumsodu par sava dēla seksuālu izmantošanu

tautaruna.lv 14.decembris 2018, 15:51
 
Pixabay
Kāda māte Lielbritānijā tiesā atzinusies, ka viņai bijušas seksuāla rakstura attiecības ar savu 15 gadus veco dēlu, kurš viņu pavedinājis, vēsta "The Mirror".

Kad 50 gadus vecās sievietes, kuras vārds netiek atklāts, lietas izskatīšana tika atlikta, tiesnesis norādīja, ka viņa ir "nepārprotami pārkāpusi savus mātes pienākumus".

Neraugoties uz to, ka Gločesteras tiesa sievieti atzinusi par vainīgu pārkāpumā par seksuālu zēna izmantošanu, viņa pagaidām nesaņems cietumsodu.

Sieviete klausījusi zēna pavēlēm, tērpdamās vien apakšbiksēs, krūšturī un zābokos, iepliķējot viņu.

Prokurors norādījis, ka zēns bija apģērbis tikai T-kreklu, neko citu. "Tas notika vairāk nekā vienu reizi, bet mazāk nekā sešas reizes," viņš sacīja. Zēns vēlāk policijai atzinis, ka "guvis baudu no šīm aktivitātēm".

Apsūdzētās aizstāvis Saimons Bērčs skaidrojis, ka sievietes bērns "provocējis" viņu izdarīt seksuālu pārkāpumu. Saimons skaidroja, ka zēna māte ir viegli ievainojama un ar viņu ir viegli manipulēt. Viņš atzina, ka sieviete iepriekšējās attiecībās tikusi pakļauta psiholoģiskai vardarbībai un pret pašas gribu iesaistīta seksuālos aktos. Tādēļ tā neesot bijusi viņas ideja, stājoties seksuālos sakaros ar dēlu.

Spriedums tika nosacīti atlikts uz diviem gadiem. Tiesnesis lika sievietes datus ierakstīt seksuālo noziedznieku reģistrā, kas būs spēkā 10 gadus, kā arī pieprasīja, lai viņa apmeklētu 40 rehabilitācijas sesijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas