13 gadus nestaigājošā un nerunājošā zēna māsa pateicas labvēļiem

tautaruna.lv 13.decembris 2018, 21:05
 
Facebook/ekrānšāviņš
Līva sociālajā tīklā Facebook pateikusies visiem tiem cilvēkiem, kas ziedojuši naudu, ar kuras palīdzību varēs nosegt viņas brāļa Kristiana ārstēšanas izmaksas.
"Draugi, paziņas un draugu draugi. Esam neizsakāmi pateicīgi par sirds siltumu, laba vēlējumiem un naudiņu, ko saziedojāt šim mazajam ķiparam. Katram no jums mēs sūtam bučas un mīļus apskāvienus. Jūs esat mūsu Ziemassvētku brīnums, kurš pie mums atnāca tik ātri un negaidīti," raksta Līva.

Līva atzīst, ka viņas mamma bijusi ļoti saviļņota, kad uzzinājusi, ka ir saziedota nauda, un teikusi “āāā, man vajag paraudāt".

"Jūs esat mūsu brīnums un sargenģeļi! Vēlreiz paldies Jums draugi! Kristians būs neizsakāmi pateicīgs jums," atzīst viņa māsa.

Jau vēstījām, ka portāls "ziedot.lv" publicēja lūgumu palīdzēt 13 gadus vecajam Kristianam, kurš kopš bērnības nerunā un nestaigā.

Kristians ir 13 gadus vecs zēns, kurš labprāt kāptu kokos, kopā ar draugiem spēlētu futbolu un māsai čieptu konfektes. Taču viņš to nespēj. Zēns tūlīt pēc dzimšanas saslima ar herpes meningoencefalītu, kas atstāja nopietnas sekas uz viņa veselību.

Zēnam uzstādīta diagnoze - bērnu cerebrālā trieka. Viņš ir pilnībā aprūpējams, un zēnam ir nepieciešama asistenta palīdzība visās ikdienas aktivitātēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas