"Viņš bija mans sapņu vīrietis"; tā sieviete iepriekš raksturojusi savu uzbrucēju

tautaruna.lv 12.decembris 2018, 14:36
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Anglijā, Mančestrā, kāds vīrietis pēc trīs dienu uzdzīves, lietojot alkoholu un narkotikas, ar mačeti jeb naža asmeni uzbrucis savai partnerei, ziņo laikraksts "Manchester Evening News".

Ārona izvēlētais upuris bija cieši aizmidzis, kad vīrietis agri no rīta nolēmis uzbrukt savai draudzenei, gar viņas galvu vicinot ieroci. Sievietes kreisā pleca muskulis tika sadragāts, pēc tam, kad viņš uzbrukuma brīdī bija tajā iegriezis.

Tiesa norādījusi, ka attiecības virzījušās pozitīvā gultnē līdz apsūdzētais sācis cīnīties ar pieaugošo depresiju, ko pastiprināja alkohols un narkotikas. Attiecības beigās izvērtušās vardarbīgas, un Āronu pārņēma paranoja.

Vīrietis noziegumu pastrādāja šī gada 24. februārī alkohola un narkotisko vielu iespaidā. Zināms, ka pāris agri no rīta bija strīdējušies par "nekaitīgas" ziņas saturu "Whatsapp" lietotnē. Pēc Ārona agresīvajām izpausmēm viņa draudzene bija nolēmusi aiziet pagulēt citā istabā, nolemjot neģērbties nost, gadījumā, ja būs nepieciešams steidzami bēgt.

Viņa bija aizmigusi tikai 10 līdz 15 minūtes, kad pamodās, jo draugs virs viņas galvas ālējās ar mačeti. Sākotnēji sieviete domājusi, ka tiek iekaustīta, taču vēlāk konstatēja, ka smagi asiņo, arīdzan pamanot, ka ievainojumi gūti no mačetes asmeņa. Ierocis radījis "katastrofālas brūces". "Viņš viņu sita tik stipri, ka asmens atdalījās no roktura", tiesai apliecināja izmeklētāja Andrea Loka. Pēcāk vīrietis ķēries klāt arī sev, iecērtot sev kaklā.

Sievietei radās izdevība aizbēgt, viņa aizskrēja prom no guļamistabas un devās uz tuvējā kaimiņa māju, kurš bija dzirdējis viņas kliedzienus pēc palīdzības. Izmeklētāja skaidroja, ka upura ievainojumi bija dzīvībai bīstami, varēja izraisīt letālu iznākumu.

Veicot toksikoloģisko izmeklēšanu, atklājās, ka Ārona organismā ir marihuānas, alkohola un kokaīna metabolīts. Vīrieša upuris joprojām piedzīvo "ekstrēmu psihisko diskomfortu".

Nozieguma pastrādātājs savu upuri saticis 2016. gada vasarā, pāris attiecībās pavadīja 18 mēnešus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas