Jaunu karsējmeiteni bērniņa gaidībās sadur sirdī; aizturēts futbola komandas spēlētājs

tautaruna.lv 13.decembris 2018, 18:30
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme/Pixabay
Kāda 17 gadus veca futbola komandas karsējmeitene, kura gaidījusi bērniņu, tika nežēlīgi noslepkavota ASV, Indianas štatā, vēsta "People".
Indianas vidusskolas futbola komandas spēlētājs Ārons, kurš mācījies vienā skolā ar mirušo pusaudzi, atzinies pastrādātajā noziegumā, apliecinot, ka viņš ir nedzimušā bērna tēvs. Pusaudzis nogalinājis draudzeni, jo bijis jau par vēlu, lai veiktu abortu.

Briana, kura bijusi sestajā grūtniecības mēnesī, tika atrasta mirusi svētdienas, 8. decembra rītā. Meitenes mirstīgās atliekas atradās atkritumu tvertnē. Pēdējoreiz jauniete bija redzēta naktī pirms slepkavības, pirms atstāja savu mājvietu īsi pirms pusnakts, lai runātu ar bērniņa tēvu. Tonakt mājās viņa neatgriezās.

Kad policija pārmeklēja Brianas mājas apkārtni, likumsargi atrada meitenes brilles, asiņainu cepuri un asiņu paliekas citviet. Tas policijai sniedza pavedienu, kas aizveda līdz atkritumu tvertnēm aiz tuvējā biznesa centra.

Varasiestādes atklājušas, ka nedzimušā bērna tēvs Ārons bijis Indianas vidusskolas futbola komandas spēlētājs un Briana bijusi komandas karsējmeitene.

Puisis policijai sākotnēji teicis, ka Briana neparādījusies viņu sarunātajā tikšanās vietā. Taču vēlāk viņš atzinās, ka abi sastrīdējušies saistībā ar jaunietes grūtniecību, viņš Brianai iedūris sirdī ar nazi, kuru bija paņēmis līdzi no mājām.

Ārons arīdzan likumsargiem atklājis, ka Briana pārāk ilgi bija gaidījusi, lai viņam atklātu, ka ir stāvoklī, kas nozīmēja, ka abortu veikt vairs nebija iespējams. "Es rīkojos, es atņēmu viņai dzīvību," teica pusaudzis. Viņš atzinās, ka jau nedēļu bija domājis par Brianas nogalināšanu. Pēc noziedzīgā nodarījuma Ārons esot pastaigājies gar upi, tajā iemetis Brianas telefonu un pastrādātās slepkavības ieroci.

Āronam tiks piespriests sods par jaunietes nogalināšanu un arīdzan nedzimušā bērna slepkavību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas