Iespējams, neveiksmīgs joks Ogrē pārvēršas nopietnā ugunsgrēkā

tautaruna.lv 12.decembris 2018, 11:12
 
F64
Ogrē kādā daudzzīvokļu namā izcēlās ugunsgrēks, kas tā izraisītājam esot tikai šķitis kā nevainīgs joks, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Agri no rīta Rīgas ielas 6. namā, vienā no kāpņu telpām sākās pamatīga jezga, jo kāda dzīvokļa ārdurvis aizdegās ar atklātu liesmu. Izsauktie ugunsdzēsēji steidza glābt mitekļos esošos cilvēkus, bet tieši aiz degošajām durvīm neviena nebija. Toties pretējā dzīvoklī atradās kāda sieviete un viņas dēls.

Kamēr liesmas tika pilnībā apslāpētas un dūmi izvēdināti - iedzīvotāji gaidīja, stāvot uz balkoniem. Kad glābēji savu darbu pabeidza, kāpņutelpu ieņēma policisti. Tie apsekoja degšanas vietu un konstatēja, ka dedzināts tīšām.

No kaimiņu teiktā zināms, ka degušā dzīvokļa saimnieks no paša rīta bijis darbā un par ugunsgrēku uzzinājis tikai, kad tas jau tika nodzēsts. Vīrietis paaicināts uz pārrunām ar likuma sargiem, un viņš atklājis, ka iespējamais dedzinātājs ir viņa paziņa.

Vai dedzināšanas motīvs tiešām bijis neveiksmīgs joks, vai aiz šīs rīcības slēpjas kāds cits iemesls - pagaidām nav zināms.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas