Agrā rīta stundā no dzīvokļa Liepājā atskan palīdzības saucieni un maza bērna raudas

tautaruna.lv 9.decembris 2018, 14:30
 
REUTERS/ SCANPIX
Piektdien, 7.decembrī, Liepājas pašvaldības policija steigusies uz kādu daudzdzīvokļu namu, kur pēc palīdzības saucis kāds vīrietis.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš informē, ka ierodoties notikuma vietā, informācijas sniedzēja norādīja uz minēto dzīvokli, no kura nākot šie trokšņi. Dzīvoklī esošais vīrietis, caur slēgtām durvīm paskaidroja, ka viņš esot ieslēgts un viņam neesot ne telefona, ne dzīvokļa durvju atslēgas, lai varētu izkļūt no dzīvokļa, kā arī nezinot, kur atrodas bērna vecāki," vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Tika piesaistīti Valsts policijas un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, lai iekļūtu dzīvoklī, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības, sakarā ar iespējamo risku bērna veselībai.

Bērna vecāki, kopā ar dzīvoklī esošo 1977.gadā dzimušo vīrieti esot kopīgi lietojuši alkoholu, taču tas aptrūcies un zīdaiņa vecāki ap pulksten 2 naktī esot devušies pēc alkohola un lūguši savu viesi tikmēr pieskatīt zīdaini.

Vēlāk zīdainis esot sācis raudāt un dzīvoklī palikušais vīrietis nezinājis ko darīt, tādēļ sācis bungāties pie dzīvokļa ārdurvīm un saucis pēc palīdzības.Kamēr uz vietas dzīvoklī tika noskaidroti lietas apstākļi, pulksten 5.40 dzīvoklī ieradusies 1983.gadā dzimusī zīdaiņa māte acīm redzamā reibuma stāvoklī.

Tā kā sieviete nebija spējīga parūpēties par savu zīdaini, policijas darbinieki pieņēma lēmumu nogādāt bērnu Valsts sociālās aprūpes centra filiālē "Liepāja", norāda portāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:34

Jaunākās diskusijas