Nepilngadīga māmiņa paziņo, ka viņai bijušas seksuāla rakstura attiecības ar precētu pasniedzēju

tautaruna.lv 7.decembris 2018, 16:20
 
Pixabay
Kāda ASV, Mičiganā, studējoša audzēkne apliecinājusi, ka viņai bijušas seksuāla rakstura attiecības ar savu vidusskolas skolotāju, kad viņai bijušie vien 16 gadi, apgalvojot, ka viņš ir viņas bērna tēvs, vēsta "Daily Mail".

17 gadus vecā studente, kuras vārds netiek atklāts, sākotnēji noliegusi, ka viņai bijušas seksuālas attiecības ar 30 gadus veco, precēto, Atēnu vidusskolas skolotāju Taileru Deividu Milveirdu. Taču pagājušajā mēnesī viņa saņēmusies un atzinusies, ka viņi nodarbojušies ar seksu. Sīkākas attiecību detaļas tika atklātas otrdien.

“Viņš ir mana bērna tēvs”, viņa sacīja tiesā liecības sniegšanas laikā otrdien, kas ilga 30 minūtes. Pēc liecības sniegšanas tiesnesis nolēma, ka šo lietu vajag sūtīt prom tālākai izskatīšanai.

Vidusskolas skolotājs ticis apsūdzēts pēc trim pantiem par trešās pakāpes kriminālu seksuālo uzvedību. Ja Milveirds tiks atzīts par vainīgu, viņam būs jāpavada 15 gadi cietumā.

Nepilngadīgās studentes un pasniedzēja attiecības ilga no pērnā gada jūlija līdz šī gada janvārim, kamēr meitenei bija vien 16 gadu.

“Attiecības sākās 2017. gada jūnijā, kad viņš dabūja manu telefona numuru pēdējā skolas dienā, kad palīdzēju krāsot māju, kuru viņš būvēja. Vasaras laikā mēs katru dienu apmainījāmies ar daudz īsziņām un kopā devāmies pastaigāties, tad viss sāka progresēt,” atzīst jaunā māmiņa.

Pavisam drīz sarakstēs parādījās seksuāla rakstura teksti, pēc kuriem meitenei vairākkārt bija seksuāla rakstura attiecības ar pasniedzēju, ieskaitot Ziemassvētku rītu, kad viņš atbrauca jaunietei pakaļ, pēcāk viņi nodarbojās ar seksu turpat mašīnā.

Mazgadīgā meitene apliecinājusi, ka abi arīdzan divreiz paviesojušies kādā hotelī, lai nodarbotos ar seksu. Sudente, runājot ar policiju, sākotnēji noliedza seksuālās attiecības ar savu pasniedzēju, pēc tam, kad viņš tika arestēts. Kad jaunietei tika jautāts, kādēļ tā rīkojusies, viņa atbildējusi, ka domas mainījušās, jo viņa bijusi “akla” saistībā ar Milveirda nodomiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas