FOTO: Garnadži "paviesojas" Porziņģa izveidotajā restorānā Liepājā

tautaruna.lv 28.novembris 2018, 13:10
 
Facebook/ekrānšāviņš
Restorāns "Mo Liepāja" ar sociālā tīkla Facebook palīdzību lūdz savus sekotājus būt īpaši vērīgiem un ziņot, ja internetā vai citviet pamanītas speciāli restorānam gatavotas lustras, kuras naktī uz otrdienu, 27. novembri, garnadži nozaguši no terases. Pērn viens no restorāna īpašniekiem bija NBA basetbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš.
"Mo Liepāja" savā Facebook profilā dalās ar notikušo: "Labrīt, draugi! Šoreiz mums vajadzīgas jūsu izpalīdzīgās acis. Kādi nezināmi “labdari” šonakt parūpējušies un nozaguši mūsu skaistās lustras no MO terases," vēstīts ierakstā.

Restorāns apliecina, ka lustras bija speciāli pasūtītas, tātad tās ir ļoti unikālas, ir tikai vienā eksemplārā.

Ja kāds "interneta dzīlēs" pamanīs garnadžu guvumu, restorāns sola nepalikt parādā un atlīdzināt ar garšīgiem ēdieniem vai dzērieniem.

Pie ieraksta cilvēki pauduši sašutumu, nopeļot zagļus un iesakot pameklēt nozaudēto mantu vietnē ss.com vai tirgū "Latgale". Kāda soctīklotāja jautā, vai tāda tipa restorānam nav videonovēršanas kameru, taču restorāna īpašniece Liene Kreice atzinusi, ka kameras izvietotas tikai "Mo Liepāja" telpās, nevis ārpusē.

Kā zināms, pagājušā gada decembrī Porziņģa brālis Mārtiņš vairs neuzrādījās starp restorāna īpašniekiem, taču tagad uzņēmuma līdzīpašniece ir zvērināta advokāte Gundega Kreice, kurai pieder 70 % daļu no tā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas