Parkošanās paraugstunda: šoferis aizšķērso ceļu māmiņai ar bērnu ratiņiem

tautaruna.lv 19.novembris 2018, 19:45
 
Ekrānšāviņš
DTP sociālajā vietnē facebook dalījies ar kādas māmiņas stāstu, kura apgalvo, ka pastaigas laikā ar mazuli kāds nepieklājīgs šoferītis aizšķērsojis gājēju celiņu, tam priekšā novietojot automašīnu.
Lai jau šoferītim labi dzīvojas, bet sajūta galīgi nepatīkama.. Gāju no Purvciema tirgus ar savu ratos guļošo bērnu un vēlējos nogriezties uz celiņu, lai ieietu "Gustava beķerejā". Tajā brīdī virsū ratiem atmuguriski brauca šī auto šoferis un iegāja blakus esošajā alko veikalā. Lieki piebilst - es "Gustava beķerejā" neiegāju!" neizpratnē ir Ivita.

Sieviete facebook publicējusi notikušā aprakstu, vēloties nokaunināt automašīnas vadītāju.

Ekrānšāviņš

Gadījumos, kad saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu iestājas atbildība par apstāšanās vai stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu, kā arī par ceļa zīmju vai brauktuves apzīmējumu prasību neievērošanu attiecībā uz transportlīdzekļu apstāšanos vai stāvēšanu, bet transportlīdzekļa vadītājs neatrodas pārkāpuma izdarīšanas vietā, protokolā par administratīvo pārkāpumu norāda transportlīdzekļa marku un valsts numuru. Ziņas par pārkāpēju nenorāda, lietu izskata bez pārkāpēja klātbūtnes un naudas sodu uzliek pārkāpuma izdarīšanas vietā, liecina vietnē likumi.lv pieejamā informācija.

Zināms, ka aptuvenais sods par stāvēšanu neatļautā vietā ir 40 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas