Pēc gada atrasts Tallinā pazudušais somu politiķis, kura meklēšanā iesaistījās arī Latvija

tautaruna.lv 15.novembris 2018, 11:09
 
facebook.com/bezvests.lv
Pēc gandrīz gada, kopš Tallinā pazuda Somijas arodbiedrības darbonis Ari Saarilami un kuru Igaunijā palīdzēja mekēt BEZVESTS.LV, brīvprātīgie, pazudušā ķermenis ir atrasts, informē organizācija "bezvests.lv".
To paziņoja igauņu organizācijas OPEROG brīvprātīgie, kuri arī piedalījās meklēšanā. Pazudušais atrasts lielā attālumā no pazušanas vietas, gandrīz pretējā līča malā.

Jāatgādina, ka Somijas politiķis un arodbiedrības darbonis Ari Saarilamm 2017. gada 24. novembrī bez vēsts pazuda Tallinā un šobrīd policija ir nonākusi pie secinājuma, ka viņš, visticamāk, nelaimes gadījuma rezultātā iekritis Admiralitātes kanālā (Admiraliteedi Bassein) un noslīcis.

Pēc vietējo ziņu portālu informācijas Igaunijas policijas un robežsardzes departamenta sniegtajām ziņām ievāktās liecības diemžēl norāda uz to, ka 2017. gada 24. novembrī ap 23 vakarā vīrietis esot iekritis ūdenī.

Video novērošanas kamerās skaidri redzams, ka vīrietis nedrošā gaitā dodas no Kochi Aidad uz Lootsi 11 un Lootsi 13/1 virzienu, bet pēc tam dodas uz Admiralitātes kanāla pusi Tallinā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas