Īrijā nogalinātās latvietes slepkava varētu būt iesaistīts vēl kādos asiņainos notikumos

tautaruna.lv 14.novembris 2018, 17:40
 
AP/ SCANPIX
2015.gada 14.aprīlī pēdējo reizi Īrijā redzēta latviete Anna Varslavāne un viņas draugs Villijs. Neilgi pēc viņu pazušanas izskanējusi informācija, ka abi nogalināti. Iepriekš arī vēstīts, ka, iespējams, ar viņu slepkavību saistīts par kriminālo autoritāti uzskatītais Korneliuss Praiss. Jaunākā informācija liecina, ka šis cilvēks varētu būt saistīts ar vēl kādiem asiņainiem notikumiem Īrijā.

Portāls "Baltic-Ireland" vēsta, ka Droghedā, Īrijā, sācies nežēlīgs "karš" starp narkotiku tirgotāju grupējuemim, ar kuriem cieši saistīta arī jau iepriekš pieminētā kriminālā autoritāte.

Aizvadītajā svētdienā likumsargi kādas mājas vannasistabā atraduši smagi piekautu un sadurtu vīrieti, kurš vēlāk nogādāts slimnīcā. Aizdomās par slepkavības mēģinājumu aizturētas piecas personas.

Tiesa, šis nav vienīgais noziegums, kuru saistībā ar nesenajiem notikumiem izmeklē policija Īrijā. Garda izmeklē virkni degvielas bumbu sprādzienu, mašīnu aizdedzināšanas un māju apšaudīšanas gadījumu. Pirms četrām dienām notikusi arī ļaunprātīga dedzināšana traveleru apmetnē, kā arī tiek izmeklēts gadījums, kad vīrietis ar šaujamieroci iegājis mājā.

Atgādinām, ka cilvēks, kurš, iespējams, saistīts ar pazudušās latvietes slepkavību un nesenajiem notikumiem Īrijā lielījies, ka nogalinātās latvietes un viņas drauga mirstīgās atliekas nekad netikšot atrastas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:56

Jaunākās diskusijas