Devās pēc kūkas, bet... Cekules pusē traģiski miruši mīļotie

tautaruna.lv 13.novembris 2018, 17:45
 
Egons Ansbergs/ F64 Photo Agency
Sestdien, 10.novembrī, traģiski gājuši bojā divi cilvēki Cekules ciemā. Zināms, ka pāris, kurš civillaulībā pavadījis 12 gadus, miris , šķērsojot netālu esošo Baltezers-Saulkalne autoceļu.

Raidījums "Degpunktā" informē, ka bojāgājušā meita Ingvilda pastāstījusi, ka tētis un viņa dzīvesbiedre Māra devās ceļā uz pārtikas veikalu, lai iegādātos dzimšanas dienas kūku, taču uz plānotajām svinībām tā arī neieradās.

Pāris īsi pirms sešiem vakarā posās ceļā uz Upeslejām, apkārtnē vienīgo vietu, kurā ir veikals.

Ingvilda saņēmusi zvanu vairākas stundas pēc notikušā, un sākotnēji nespēja noticēt policistu sacītajam. Pāris īsi pirms sešiem vakarā posās ceļā uz Upeslejām, apkārtnē vienīgo vietu, kurā ir veikals. Lai līdz tam tiktu, nepieciešams šķērsot bīstamu šosejas posmu, kurā nav ne gājēju pārejas, ne celiņa.

Mediķi ziņo, ka notriekto gājēju gūtās traumas ”nebija savienojamas ar dzīvību” un ārsti nespēja pārim līdzēt. Automašīnas “KIA” šoferis guvis nobrāzumus un atradās šoka stāvoklī, savukārt “KIA” pasažiere sadursmē smagi cietusi. Sadursme notika uz ceļa braucamās daļas.

Policijas nozīmētajās ekspertīzēs tiks skaidrots, vai bojāgājušie bijuši alkohola reibumā. Tiesa, ģimene neuzskata, ka tam ir nozīme. Šodien mirušo ģimene kārto dažādus dokumentus, lai varētu apglabāt savus tuviniekus pēc iespējas ātrāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas