"Viņš raudāja, viņam bija ļoti grūti..."; aculiecinieks par avāriju Rīgā

tautaruna.lv 19.oktobris 2018, 12:52
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Trešdien, 17. oktobrī, Rīgā, Dārzciema ielā, “Volkswagen” vadītājs lielā ātrumā iestūrējis pieturā, kur tajā brīdi atradušies cilvēki, ziņo raidījums "Degpunktā".

Pieturas nojume ar balstiem apgāzusies, izsitušies arī tās stikli. Pēc sadursmes automašīna nobraukusi vēl dažus metrus un notriekusi sadales skapi. Avārijas tuvumā atradušies vairāki liecinieki, kuri par notikušo ziņojuši glābšanas dienestiem un steigušies palīgā cietušajiem.

Uz asfalta gulēja puisis, viņam bija sasista roka un kāja, bija daudz cilvēku

“Es strādāju darbā, izslēdzās gaisma. Izgāju ārā - skatos avārija. Uz asfalta gulēja puisis, viņam bija sasista roka un kāja, bija daudz cilvēku. Atbrauca “ātrie” un policija […]. Sieviete teica, ka viņu sabrauca un viņš atlidoja no tās mašīnas prom. Viņš raudāja, viņam bija ļoti grūti,” raidījumam stāsta Ronalds, kurš strādā netālu no avārijas vietas.

Negadījumā cietis viens cilvēks - 16 gadus vecs puisis. Mediķiem viņš sūdzējies par sāpēm mugurā un kājās. Pēc ārstu apskates viņš nogādāts slimnīcā, kur veikta apskate. Pagaidām par puiša veselības stāvokli vairāk nekas nav zināms.

“Volkswagen” šoferis apskatīts uz vietas, bet mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama. Neviens no pārējiem gājējiem un pieturā stāvošajiem nav cietis. “Viņš nebija piedzēries. Tur bija otra mašīna, kāds viņu tur pagrieza vai kas…, un viņš nevarējis braukt normāli,” min Ronalds. Sākot manevru, “BMW” šoferis neesot pamanījis “golfiņu” un nogriezis tam ceļu. Lai izvairītos no sadursmes, “Volkswagen” šoferis griezis mašīnu pa labi, uztriecies apmalei un zaudējis kontroli pār spēkratu.

Avots: "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas