Pavērsiens! Atklājas neglaimojoši fakti par Garkalnē bojā gājušo strādnieku

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 7:13
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Otrdien plkst. 5.01 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Garkalnes novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies gāzes uzpildes stacijas mājiņā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka mājiņa deg 50m2 platībā. Gāzes uzpildes stacijas darbinieks medijiem atklājis vairākus faktus par nelaimē dzīvību zaudējušo vīrieti.

Pirmdien te viss strādāja ierastajā gaitā, bet tagad, iespējams, kādu laiku būs dīkstāve, secina uzpildes stacijas darbinieks, kurš atbraucis apskatīt to, kas palicis pāri no kioska, kur mēdzis apkalpot klientus un naktīs dežūrēt.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka vīrietis domā, ka kolēģis, nespējot izturēt milzīgo spriedzi, kas krājusies viņa dzīves bagāžā, izlēmis šādā veidā labprātīgi aiziet no dzīves.

“Viņš visur aizņēmās naudu. Firmai vēl bija parādā. Viņš te atstrādāja. Kas pie visa tā nodeva? Pogu spaidīšana spēļu automātos. Viņš aizņēmās jebkur,” stāsta vīrietis.

Zināms, ka ugunsnelaimē mirušajam vīrietim bija sieva un divi bērni. Uzpildes stacijas operatora nāve jebkurā gadījumā ir aizdomīga, un otrdienas rītā Pleskavas šosejā pulcējās kupls skaits policistu. Līdzās gāzes stacijai atrasta kanniņa, kurā, visticamāk, bijis kāds degšķidrums, kas liecina, ka uguns pielaista tīšām, informē raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas