Atklājas jauni fakti par avāriju Vecmīlgrāvī; šoferis to darījis speciāli

tautaruna.lv 16.oktobris 2018, 12:49
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Nedēļas nogalē Rīgā, Vecmīlgrāvī, kāds autovadītājs ar savu spēkratu ietriecies veikala sienā. Aculiecinieki atklājuši jaunu informāciju par notikušo, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Viņš šeit nemaz neapstājās, bet ieskrējās un speciāli iebrauca vitrīnā.

Vecmīlgrāvī policisti izdzirdējuši blīkšķi jeb troksni, kas radās brīdī, kad automašīna ietriekusies veikala sienā.

Policisti aizturējuši vadītāju. Vēlāk noskaidrots, ka vīrietis automašīnu vadījis ne tikai reibumā, bet arī bez transportlīdzekļa vadītāja apliecības.

Nedaudz vēlāk notikuma vietā ieradās mediķi, Valsts policija. Apskatot vīrieti, mediķi secinājuši, ka viņu nepieciešams hospitalizēt. Notikuma vietā ieradusies arī pati automašīnas īpašniece. Automašīnu vadījis viņas bijušais draugs. Sieviete nevarēja paskaidrot, kādā veidā automašīna pie vīrieša nonākusi.

Kāda aculieciniece policistiem skaidrojusi, ka autovadītājs esot speciāli iebraucis veikalā.

“Es tur gāju un visu redzēju. Viņš ir piedzēries. Viņš šeit nemaz neapstājās, bet ieskrējās un speciāli iebrauca vitrīnā. Iedomājieties, ja šeit būtu gājuši cilvēki. Visi uzreiz beigti uz vietas. Esmu šokā, pilnīgi trīcu,” stāstīja sieviete.

Pēc paviesošanās slimnīcā vīrietis gan nav viss varējis doties mājup, un svētdienas vakars turpinājies policistu kompānijā - pārkāpējs nogādāts Valsts policijas ēkā Gaujas ielā, kur nodots izmeklētāju rokās.

Šis brauciens viņam beigsies ar krimināllietu un stāšanos tiesas priekšā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas