Beness Aijo plāno ''izdarīt spiedienu'' uz Krievijas valdību

tautaruna.lv 15.oktobris 2018, 16:46
 
F64
Nacionālboļševiks Beness Aijo ar saviem kārtējiem izteikumiem guvis neierasti plašu uzmanību Krievijas medijos.
To viņš darīšot ''izdarot spiedienu uz Krievijas valdību''.

Izrādās, ka bēdīgi slavenais Latvijas pilsonis, kuru pēc iesaistīšānās konflikta zonās Ukrainā iesaukuši par ''Melno Ļeņinu'', apņēmies panākt, ka Donbasu pievieno Krievijai. To viņš darīšot ''izdarot spiedienu uz Krievijas valdību''.

Aijo laikrakstam ''Novaja gazeta'', ko pēc tam pārpublicējuši lielākie Krievijas mediji kā Lenta.ru, žēlojas, ka Krievija tā arī nav pievienojusi sev Donbasu, paužot, ka tajā ''ieguldīts ļoti daudz krievu naudas, tādēļ nav izdevīgi to atdot Ukrainai''.

Latvijas ekscentriskais skandālists atklāj savus ambiciozos plānu apvienot visus prokrievisko kaujinieku Ukrainas reģionus un tad piespiest Krieviju tos pievienot valstij.

Viņš pauž ticību, ka Maskava ''patiesībā ātrāk vēlas iegūt šos reģionus'', tomēr to nevarot rietumu sankciju dēļ.

''Krievija beigu beigās pārvarēs visas grūtības un kļūs mazāk atkarīga no Rietumiem, radīs savu neatkarīgo savienību ar Ķīnu un Kazahstānu, bet visi prorietumnieciskie oligarhi tiks izķerti,'' nākotnes perspektīvas izzīmē tumšādainais skandālists.

Kā zināms, 39 gadus vecais Aijo ir dzimis Rēzeknē, bet 2014.gadā pārcēlās uz tikko kā anektēto Krimu. Kopš tā laika viņš klejo pa Ukrainas konflikta teritorijām, mēdzot iegriesties arī Maskavā.

Latvijā viņš izsludināts meklēšanā un te atgriežoties tiks apcietināts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas