Bolderājā vīrietis atgriežas mājās un ierauga ko nelāgu

tautaruna.lv 12.oktobris 2018, 18:07
 
F64
Nesen mantojumā iegūtā īpašuma Bolderājā saimnieks, kas sācis nama atjaunošanu, kādu dienu atbraucot uz īpašumu, ieraudzīja nelāgu skatu - mājā bija ielauzušies zagļi, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Nekas jau te baigi pāri nepalika, visu vērtīgāko nozaga - motorzāģi, zālespļāvēju, kompresoru, pagarinātāju.

“Konstatēju, ka visas mājas durvis bija atmūķētas, tieši atmūķētas, nevis uzlauztas. Visas slēdzenes bija atvērtas ar mūķīzeri. Pabāzu degunu, jo jau sapratu, ka būs jāsauc policija. Es uzreiz sapratu, ka trūkst vairākas lietas, piemēram, zālespļāvēja. Piezvanīju policijai, viņi atbrauca ļoti ātri,” stāsta saimnieks Andrejs.

Policisti noņēmuši pirkstu nospiedumus un savākuši pārējos pierādījumus, kas bija atrodami. Pēc tam Andrejs jau varējis izstaigāt telpas un novērtēt zaudējumu apmērus.

"Nekas jau te baigi pāri nepalika, visu vērtīgāko nozaga - motorzāģi, zālespļāvēju, kompresoru, pagarinātāju. Tās ir tās dārgākās lietas. Tāpat trimmeris, ar akumulatoru darbināmi zāģi, ķerra ar vienu riteni un divas lāpstas. Ā, un vēl čuguna plīti kopā ar tējkannu. Tas, protams, pārsteidza," saka mājas saimnieks.

Notikušo izmeklēs policija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas