Rīgā pieturā gandrīz noasiņo sadurts vīrietis; apkārtējie tik noskatās

tautaruna.lv 24.septembris 2018, 15:48
 
F64
Rīgā, Abrenes ielā, autobusu galapunktā kāds saļimis vīrietis pēdējiem spēkiem centies noturēties pie dzīvības pēc tam, kad kāds viņa ķermenī sešas reizes ietriecis nazi, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Stāsts sākās ar to, ka kāds aculiecinieks autobusa galapunktā Abrenes ielā ievērojis “piedzērušos vīrieti, kurš guļot uz zemes” un ziņoja par to policijai.

Policisti, pieejot klāt vīrietim, pamanīja asinis, kas izplūdušas smiltīs un ar kurām bija piesūkušās drēbes.

Laikā, kamēr uz notikuma vietu jau traukušies mediķi, vīri aptaujājuši apkārtējos un nācies secināt, ka sadurtais, neviena nemanīts, vārtījies pa zemi vismaz pusstundu. Turklāt visu šo laiku līdzās bijuši ļaudis, kuri gaidījuši autobusu, taču nav pienākuši pie klusi vaidošā cilvēka, lai noskaidrotu, kas tad viņam atgadījies. Vīrietis bija daļēji pie samaņas, taču neko paskaidrot nevarēja.

Vīrietis steidzami nogādāts slimnīcā, kur tajā pat vakarā nonācis uz operāciju galda.

Mediķi cietušajam konstatējuši sešas durtas brūces - četras no tām sirds apvidū. Ziņa par šo uzbrukumu nonākusi arī līdz Rīgas Latgales iecirkņa kriminālpolicistiem, kuri sākuši šķetināt šo lietu, un atklājies, ka sadurtais cietis laupītāja uzbrukumā. Viņa guvums - pārsimts eiro vērts mobilais telefons. Tieši tas arī dažas dienas vēlāk, palīdzējis izmeklētājiem nākt uz pēdām uzbrucējam.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas