Nakts vidū Dzirciemā atskan šāvieni; kas noticis?

tautaruna.lv 20.septembris 2018, 7:05
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / F64 Photo Agency
Naktī uz trešdienu policistu steigušies uz kādu namu Dzirciema ielā Rīgā. Ēkas iedzīvotāju sākotnēji sūdzējušies par skaļiem kaimiņiem. Vien nonākot notikuma vietā noticis negaidītais- tumšajā iekšpagalmā atskanējuši šāvieni.

Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka Kurzemes pārvaldes kārtības sargi saņēmuši izsaukumu no Dzirciema ielas iedzīvotājiem - kāds nakts melnumā no deviņstāvu nama balkona lidinot dažnedažādas mantas.

No balkona raidīti arī šāvieni.

Deviņas minūtes pēc izsaukuma notikuma vietā ieradušies Pašvaldības policijas darbinieki. Tur atradušies arī kolēģi no Valsts policijas. Tajā brīdī pagalmā valdījis klusums un policisti caur namruni sazinājušies ar izsaucēju. Savukārt viņa teiktais, licis kārtības sargiem nedaudz pielikt soli. Viņš sacīja, ka no nama balkona raidīti šāvieni.

Pieejot pie mājas no otras puses, viens no pašvaldības policijas darbiniekiem izdzirdēja, ka no augšējā stāva balkoniem dzirdama skaņa, kas atgādinājusi ieroča aizslēga atvilkšanu. Neilgi pēc tam izskanējis arī šāviens.

Pēc neilga brīža likumsargi iekļuvuši miteklī, no kura raidīti šāvieni. Valsts policijas darbinieki veica pārrunas ar iespējamo vainīgo vīrieti, kurš gan kategoriski noliedza, ka būtu veicis jebkādus šāvienus un sākotnēji noliedza, ka viņam ir ierocis. Sarunas gaitā gan viņš atzinās, ka ierocis viņam ir, taču pie viņa atrodoties tikai tukša ieroča kaste, ko viņš uzrādīja policijas darbiniekiem. Veicot aktīvākas pārrunas, viņš beigās tomēr atzinās, kur ierocis atradās un to izņēma Valsts policija. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts iecirknī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas