Vīrietis, kurš solīja nogalināt grūtnieci un sadalīt viņu gabalos, cietumā nesēdēs

tautaruna.lv 23.septembris 2018, 13:51
 
pixabay.com
Agresīvs vīrietis, kurš draudēja sadurt savu gaidībās esošo draudzeni, "sadalot mazos gabaliņos", un nogalināt savu nedzimušo bērnu, ir izlaists no cietuma.

Fakts, ka 21 gadus vecais Džošua Brūks (Joshua Brookes) sodu neizcietīs ieslodzījumā, radījis sašutumu Lielbritānijā, ziņo "Mirror".

Tiesa iepriekš noskaidroja, ka vīrieša draudzene ilgstoši piedzīvojusi fizisku un psiholoģisku vardarbību, taču cietumā vīrietis pavadīja nepilnu pusotru mēnesi, jo viņa uzvedība esot saistīta ar dusmu savaldīšanas problēmā un tiesa norādīja, ka viņam nepieciešama palīdzība agresijas savaldīšanā, taču cietumsods par draudiem jāizcieš nebūs.

Mančestrā dzīvojošais vīrietis draudējis grūtniecei pārgriezt rīkli. Tāpat vīrietis vairākas reizes fiziski uzbrucis sievietei, sagrābjot viņas rīkli, matus vai rokas. Tāpat varmāka draudējis nodedzināt draudzenes māju un nogalināt viņas kaķus.

Jaunais vīrietis nav kaunējies pateikt, ka draudzene nav pelnījusi viņa bērnu. Turpmākajos uzbrukumos, vīrietis draudējis sievieti sagriezt gabaliņos, lai neviens viņas līķi neatpazītu. Savukārt pats, tādā gadījumā, izdarīšot pašnāvību.

Taču izrādās pati cietusī vēlējusies, lai viņas draugs nepavada dzīvi cietumā, solot viņam palīdzēt, lai arī draudi ir iedvesuši bailes. Vīrietis ieslodzījumā pavadījis laiku no 1. jūlija līdz 12. augustam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas