"Viņš ir dzīvnieks!" Tūriste Turcijā atraida vīrieti, kurš pēc tam viņu zvērīgi piekauj

tautaruna.lv 22.septembris 2018, 9:00
 
Pexels
Kad viņa atteicās no seksa, trīsdesmit piecus gadus veco tūristi Emmu Higinsu zvērīgi piekāva atraidītais vīrietis, raksta “The Sun”.

Sievietei pēc kāviena ieplaisāja galvaskauss, acs un deguns, un viņa vairs nebija pazīstama. Tāpat visa viņas istaba bija vienās asinīs.

Policija Turcijā aizturējusi 27 gadus vecos Deklanu Maršalu, kuru saista ar notikušo.

“Es vēlos, lai visi zina, ko viņš man nodarīja!” no slimnīcas gultas stāsta Emma. “Mana māte un māsa knapi mani atpazina. Es ciešu tik lielas sāpes! Esmu vienās brūcēs un vēlos tik mājās, bet esmu pārāk sliktā stāvoklī, lai lidotu. Viens no maniem zobiem šorīt izkrita, un man vajadzēs plastisko operāciju, lai es izskatītos kā agrāk.”

“Vīrietis, kurš to man nodarīja, ir dzīvnieks! Viņš galīgi jucis, un viņu vajdzētu ieslodzīt uz ilgu laiku!” teic Emma.

Ekrānšāviņš/thesun.co.uk

Sieviete ar draugiem izklaidējās vietējā klubā, kad viņi satika Maršalu, kurš stāstīja, ka viņam nav kur palikt. Tāpēc kompānija vīrietim piedāvāja pārnakšņot uz dīvāna.

“Viņš ienāca manā istabā un aizmiga, bet pāris minūtes vēlāk viņš mēģināja ar mani pārgulēt,” stāsta Emma. “Es teicu, ka neesmu ieinteresēta. Viņš teica, ka viņu nerespektēju, bet es atbildēju, ka man ir puisis. Tad viņš man divreiz iesita un es zaudēju samaņu.”

“Kad pamodos, biju uz balkona un visur bija asinis,” atceras Emma.

“Man ir 50 šuves. Es nevaru normāli runāt, un man tik ļoti sāp,” saka sieviete.

Savukārt Maršala aizstāvji teic, ka vīrietis bijis iereibis un nevar atcrēties neko vairāk kā tikai to, ka viegli viņu pagrūdis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas