Māsas Hačaturjanas atzīst vainu un atklāj, kā notika brutālā tēva slepkavība

tautaruna.lv 20.augusts 2018, 17:22
 
TASS / Scanpix
Bēdīgi slavenās Hačaturjanu māsas atzinušas vainu tēva slepkavībā un atklājušas tās detaļas, meiteņu advokāti pirmdien apstiprinājuši RIA Novosti.
Marija atklājusi, ka tēvam ar nazi iedūra ne vairāk kā piecas reizes, bet Angelīna atzinusi, ka sita viņam pa galvu ar āmuru.

Jaunākā māsa Marija atklājusi, ka tēvam ar nazi iedūra ne vairāk kā piecas reizes, bet vidējā - Angelīna - atzinusi, ka sita viņam pa galvu ar āmuru. Tiesa, advokāts Jaroslavs Pakuļins atzīmējis, ka vēl pāragri spriest, kas ko darījis un jāgaida ekspertīzes rezultāti.

Vecākās māsas Kristīnes advokāts Aleksejs Lipcers atklājis, ka arī viņa atzinusi vainu, tomēr esot tikai iepūtusi pipargāzi tēva sejā.

Kā ziņots, māsas Hačaturjanas par tēva slepkavību tika apcietinātas 2.augustā, pēc tam kad tika atrasts Mihaila Hačaturjana līķis. Tiek uzskatīts, ka māsas slepkavību bija plānojušas.

Notikušais guvis plašu mediju uzmanību, atklājot šokējošas detaļas par Hačarturjanu ģimenes dzīvi, tostarp, par iespējamo seksuālo, fizisko un emocionālo varmācību pret meitām un viņu māti, kuru gan iepriekš bija padzinis no mājām.

Eksistējot arī videomateriāli, kuri tapuši uz viedtālruņiem, kuros redzama noslepkavotā vīrieša vardarbība pret meitām. Hačaturjanas cer, ka tas palīdzēs viņām atgriezties brīvībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas