"Es jau mīlu šo bērnu!" Īsziņas no tēva, kurš nogalināja savu sievu un divas meitas

tautaruna.lv 18.augusts 2018, 8:30
 
Pexels
“Mazais zemesriekstiņš! Es jau viņu mīlu!” tādas sirsnīgas īsziņas trīsdesmit trīs gadus vecais Kriss Vatss savai trīsdesmit četrus gadus vecajai sievai Šanannai, kura gaidīja pāra trešo bērnu, neilgi pirms viņu nogalināja, raksta “Mirror”.

Pāris gaidāmo mazuli plānoja saukt par Niko.

Šananna pēc tam ar īsziņām dalījās sociālajos medijos, lepodamās ar savu sirsnīgo vīru.

“Viņš rūpējas par mani un meitām, neko neprasot atpakaļ!” priecājās sieviete un atzinās, ka, viņasprāt, Kriss ir labākais, kas ar viņu noticis.

Viņa “Facebook” saņēmusi draudzības uzaicinājumu no Krisa un to pieņēma, domājot, ka neko tāpat nezaudēs. Astoņus gadus vēlāk abi jau bija kopā ar diviem bērniem.

Šananna un pāra abas meitas tika atrastas mirušas benzīna tvertnēs Krisa darba vietā. Sieviete, četrgadīgā Bella un trīs gadus vecā Seleste bija paslēptas tvērtnēs, lai nomaskētu sadalīšanās smārdu.

Prokuratūra izteic minējumus, ka upuri tika nogalināti pašu mājās un viņu ķermeņi pēcāk tikuši pārvietoti.

Pagaidām nav zināmi Krisa Vatsa motīvi, nogalinot savu ģimeni. Viņam draud apsūdzība par slepkavību un jaukšanos pierādījumos.

Pārim bija finansiālas problēmas, un abi bija pieteikuši bankrotu. Tomēr pēdējā laikā lietas šķita virzāmies uz labo pusi, jo Šananna bija dabūjusi darbu, kas viņai nodrošināja mašīnu un komandējumus uz eksotiskām zemēm.

Sieviete tikko kā bija atgriezusies no darba ceļojuma, kas raisa aizdomas, ka vīram skauda viņas jaunā nodarbošanās.

Pāra ģimene un draugi atzina, ka par nežēlīgo slepkavību ir satriekti.

Sākotnēji Vatss stundas pirms atzīšanās briesmīgajā slepkavībā parādījās televīzijā, neizpratnē par to, kur pazudusi viņa sievas un meita. Tas viņš lūdzās, lai viņa ģimene atgriežas mājās sveika un vesela.

“Man nav ne jausmas, kur viņas palika,” toreiz teica Vatss. “Man pat nešķiet, ka tas notiek pa īstam. Tas ir kā murgs, no kura nevaru pamosties.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas