Kāds skats pavēries vietā, kur Iršos pastrādāta dubultslepkavība

tautaruna.lv 15.augusts 2018, 7:13
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Šī gada 12.augustā Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Aizkraukles iecirknī no rīta tika saņemta informācija, ka Kokneses novadā, Iršu pagastā, kādā privātmājā ar vardarbīgas nāves pazīmēm tika atrasta 1960.gadā dzimusi sieviete un 1953.gadā dzimis vīrietis. Nogalināto tuvinieki atklājuši, kāds skats bijis redzams slepkavības vieta.

Raidījums "Degpunktā" informē, ka pirmā drausmīgo skatu pamanījusi nogalināto cilvēku meita. Paverot ārdurvis, viņa ieraudzījusi mātes līķi guļam asins peļķē. Nekavējoties izsaukta policija.

Vīrieša mirstīgās atliekas ar vairākām grieztām brūcēm mugurā tika atrastas istabā.

Uz bojā gājušās sievietes ķermeņa bija redzāmas vairākas durtas un grieztas brūces. Vīrieša mirstīgās atliekas ar vairākām grieztām brūcēm mugurā tika atrastas istabā. Tās bija apsegtas ar spilveniem, segām, un pa virsu uzmests matracis. Lai slēptu nozieguma pēdas, ļaundari aplējuši segu ar dīzeļdegvielu un aizdedzinājuši.

Jau vēstīts, ka noziegums tika operatīvi atklāts un aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēti divi vīrieši, kuriem tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Noziegumu atklāšanu un aizdomās turēto personu aizturēšanu veica VP ZRP Aizkraukles iecirknis sadarbībā ar VP Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldi, VP Latgales reģiona pārvaldi un citām VP Zemgales reģiona pārvaldes struktūrvienībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas