Jauni fakti par to, kā dēls Zolitūdē nogalināja abus savus vecākus

tautaruna.lv 13.augusts 2018, 17:29
 
SCANPIX
Pirms nedaudz vairāk kā diviem gadiem baisi notikumi risinājušies kādā deviņstāvu ēkas dzīvoklī Zolitūdē. Tur kāds vīrietis konflikta laikā nogalinājis abus savus vecākus.

2016. gada 17. maijā P. Lejiņā ielā pie kādas deviņstāvu ēkas agri no rīta pulcējās vairāki policisti un ugunsdzēsēji. Dienestus bija izsaukuši iedzīvotāji, jo kāpņu telpā jau ilgu laiku jutuši pretīgu smaku. Kā vēlāk izrādījās, tad smaka nākusi no dzīvokļa sestajā stāvā. Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka toreiz šajā dzīvoklī atrasti divu pensionāru līķi.

Asā vārdu pārmaiņa izvērtās kautiņā. Dēls, dusmu un agresijas vadīts, nespējis sevi vairs kontrolēt un iesitis tēvam ar dūri pa galvu.

Tikai pēc aptuveni diviem gadiem tapis zināms, ka abus sirmgalvjus koonflikta laikā nogalinājis pašu dēls. Izrādās, ka 2016.gada 10.maijā apsūdzētais viesojies pie vecākiem, kad pēkšņi sācies konflikts.

"Tēvs apvainojis dēlu zādzībā, bet dēls apgalvoja, ka neko no vecāku mājām nav ņēmis. Asā vārdu pārmaiņa izvērtās kautiņā. Dēls, dusmu un agresijas vadīts, nespējis sevi vairs kontrolēt un iesitis tēvam ar dūri pa galvu. Pēc stiprā sitiena vecītis nokritis uz grīdas," informē raidījums "Degpunktā".

Nekavējoties konfliktā iesaistījusies māte. Sākotnēji arī viņa saņēmusi sitienu ar dūri, taču tad dēls paņēmis kādu metālisku priekšmetu un atkārtoti iesitis mammai pa seju.

Raidījums arī informē, ka apsūdzētais atklājis, ka sieviete nokrita zemē blakus savam vīram un tā arī neatguvās - dēls turpināja izrēķināšanos un nomierinājās tikai tad, kad abi tuvinieki bija miruši un no spēcīgajiem sitieniem burtiski pielipuši pie grīdas.

Par izdarīto sevišķi smago noziegumu tiesa piemērojusi apsūdzētajam mūžu ieslodzījumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas