Tēvu noslepkavojušo māsu Hačaturjanu māte pastāstījusi par dzīvi ar varmāku

tautaruna.lv 6.augusts 2018, 16:24
 
VKontakte
Plašu publicitāti guvušās Mihaila Hačaturjana slepkavības pastrādātāju, trīs māsu māte Aurēlija Dunduka pastāstījusi, kas līdz tam noveda.
Kad dēls šo prasību noignorējis, Hačaturjans esot viņu brutāli piekāvis un pat grasījies aizvest uz mežu, lai nogalinātu.

Par notikušā iemesliem Dunduka pastāstījusi tiešajā ēterā radio ''Комсомольская правда'', kura uzreiz informēja, ka savas meitas pie notikušā par vainīgām neuzskata un dzīvi ar Hačaturjanu dēvē par ''elli''.

''Es bēgu uz policiju, tomēr viņš pat tur mani atrada un piekāva, bet policija neko nedarīja. Pirms 10 gadiem viņš ļoti draudzējās ar mūsu policijas nodaļas vadītāju, viņam bija ļauts viss,'' atceras Dunduka, norādot, ka lai arī noslepkavotais vīrietis slikti izturējies pret viņu un dēlu, pret trīs meitām viņš bijis nedaudz laipnāks.

Pēc tam, kad vīrietis patrieca Dunduku no mājām, viņš aizliedza bērniem ar bijušo sievu uzturēt kontaktus. Kad dēls šo prasību noignorējis, Hačaturjans esot viņu brutāli piekāvis un pat grasījies aizvest uz mežu, lai nogalinātu. ''Meitas lūdza, lai necenšos ar viņām sazināties, jo tēvs izseko un savas dusmas izliks uz viņām,'' atceras sieviete.

Dunduka gan apgalvo, ka nedomā, ka bijušais vīrs tirgoja narkotikas un uzskata, ka šķietami trūcīgais dzīvesveids nav bijis tikai aizsegs: ''Viņš visu naudu tērēja uz sevi un draugiem.''

Viņa atteikusies atklāt, vai pati kādreiz pieļāva domu noslepkavot Hačaturjanu.

Kā zināms, Krievijā plašu publicitāti guvusi Hačaturjana brutālā slepkavība, kuru veica viņa trīs meitas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas