Uzmanies! Brīdina par neģēļiem, kas soliņos un kokos salikuši žiletes

tautaruna.lv 6.augusts 2018, 7:05
 
facebook.com/ Kalsnavas ziņas
Satraukuma pilnas ziņas saņēmuši Jaunkalsnavas iedzīvotāji. Izrādās tur parādījušies neģēļi, kuri kokos un soliņos sasprauduši žiletes.
Kādam tas šķiet smieklīgi? Kāds atkal teiks, ka jāizliek visur kameras? Cik ilgi tas tā turpināsies?

"Šodien pienāca trīs satraukuma pilnas ziņas- un pamatoti! Ļaunprāši pa Jaunkalsnavas teritoriju salikuši žiletes!Konkrēti foto redzams pie Vesetas upes tilta soliņā un kokos pie Draudzības ielas mājām," vēsta Kalsnavas ziņas. "Kokos saliktas tā, ka bērns kāpjot tajos noteikti var sagriezt gan rokās, gan kājas."

"Kādam tas šķiet smieklīgi? Kāds atkal teiks, ka jāizliek visur kameras? Cik ilgi tas tā turpināsies? Starp citu- viņi ir starp mums, varbūt pat Tavā ģimenē ir viens no šiem ļaunprāšiem! Un varbūt pašam/pašai ir mazs brālis vai māsa, kas netīšām var sevi ar šo žileti satraumēt. Un brīdiniet savus mazākos par to, ka ar žileti var stipri savainoties."

Tāpat ikviens, kuram ir informācija par to, kurš un kāpēc šādi rīkojies, lūgts sazināties ar ieraksta autoriem.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad lasāms par šādiem gadījumiem. Piemēram, 2014.gadā sociālajos tīklos tika publicētas bildes no Anglijas, kur kādā bērnu rotaļu laukumā ļaundari rīkojušies līdzīgi- pie bērniem domātajām atrakcijām piestiprinātas žiletes. Toreiz arī tikušas publicētas atsevišķas bildes, kurās redzams, cik smagus ievainojumus šo negodprātīgo cilvēku rīcības dēļ guvuši rotaļu laukumus apmeklējušie bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas