"Otru tādu jūs neatradīsiet!"; Viļķenē dzīvību zaudē vietējiem labi zināms afērists

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 3.augusts 2018, 10:51
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Naktī uz ceturtdienu, 2. augustu, Limbažu pusē notikusi traģiska avārija. Turklāt cilvēks, kurš bijis automašīnai pie stūres, palīdzību tā arī nav sagaidījis, jo negadījumu neviens nav redzējis vai dzirdējis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū pa zemes ceļu, kas ved Limbažu virzienā, mājup no ugunsgrēka kūdras purvā devušies vietējie brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Vīri bijuši pirmie, kuri netālu no Viļķenes robežas pamanīja ceļmalas kokā avarējušo “Subaru Forester”. Plkst. 2.05 aculiecinieki par redzēto ziņojuši 112, bet jau tobrīd bijis skaidrs, ka vienīgo auto esošo cilvēku, kādu aptuveni 60 gadus vecu vīru, vairs neizdosies glābt.Lai arī netālu no nelaimes vietas ir vairākas privātmājas, vietējie visi kā viens apgalvo, ka nav pat dzirdējuši sadursmes radītu troksni un viņiem šausminošā ainava atklājusies, vien tuvojoties rītausmai, kad ļaudis cēlušies uz darbu.

Viņš lielāko mūža daļu ir nosēdējis cietumā

Tie, kuri redzējuši avārijas vietu, pieļauj, ka negadījums noticis, jo “Subaru” vadītājs pārsniedzis ātrumu un, no asfalta nobraucot uz grants ceļa, zaudējis kontroli pār braucamrīku. “Būtu nākamā gada 18. februārī palikuši 60 gadu. Viņš lielāko mūža daļu ir nosēdējis cietumā. Tikko iznāca. Varbūt ir nedaudz vairāk kā mēnesis, kad viņš iznāca laukā. Viņš ir tāds afērists, ka otru tādu jūs neatradīsiet. Viņš visu ko māk. Māk smuki izrunāt un izstāstīt. Tagad viņam arī noteikti nebija ne tiesības, nekas. Braukt brauca, tas viņam patika. Un zagt arī viņam patika,” raidījumam stāsta kāda vietējā iedzīvotāja.

Raksturojot bojāgājušo, vietējie atklāj veselu lērumu visai neparastu faktu, tostarp vīram bijusi izcila atmiņa, un viņš mēdzis no cietuma zvanīt novadniekiem, lai tos apsveiktu dzimšanas dienās. Jau iznākot no ieslodzījuma vietas, teicis, ka uz rudens pusi plāno doties atpakaļ. Pēdējo reizi viņš aiz restēm nokļuvis, jo it kā nozadzis milzīgu, dzeltenu ceļu būvnieku traktoru.

Avots: "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas