Atklājušās baisas detaļas par krievu narkobaronu, kuru noslepkavoja meitas

tautaruna.lv 1.augusts 2018, 19:37
 
Комсомольская правда
Jau ziņots, ka 57 gadus veco krievu narkotiku kontrabandistu Mihailu Hačaturjanu noslepkavoja viņa meitas. Tagad kļuvis zināms vairāk par mirušo noziedznieku.
Psihologi uzskata, ka viss liecina, ka Hačaturjanam bijusi personības dalīšanās, kuras dēļ publiski viņš bija tik sirsnīgs cilvēks, bet privātajā dzīvē - briesmonis.

Portāls bfm.ru vēstī, ka Hačaturjanu tā īsti pazina vien retais un viņam neesot trūcis dažādu noslēpumu.

Ikdienā noziedznieks dzīvojis Maskavā un Jeruzalemē. Vieni noziedznieku dēvē par godīgu un taisnīgu vīrieti, tomēr citi apgalvo, ka Hačaturjans gadiem seksuāli izmantojis trīs meitas, kuras viņu galu galā noslepkavoja.

Viņa dēls, Sergejs Hačaturjans, medijiem bijis lakonisks, norādot, ka visu, kas jāzina par tēvu, var uzzināt viņa sociālo tīklu profilā.

Un tiešām - narkobarons bija publicējis 3,5 tūkstošus fotogrāfiju no savām ikdienas gaitām un ceļojumiem, īpaši lepojoties ar kopbildēm ar Krievijas slavenībām, kā Nikolajs Baskovs un Jevgēņijs Petrosjans.

Meitas gan publikācijās parādās maz, tomēr esošajās rodas iespaids, ka visi ir laimīga ģimene un Hačaturjans ir mīlošs tētis. Realitātē gan viņš bijis stingrs, kā jau kaukāza vīrieši, un meitas viņu uzrunājušas uz ''jūs''.

Viņš ļoti aizrāvies ar reliģiju, nelietojis alkohlu un cilvēkos asi nosodījis izvirtības.

Marijas, Angelinas un Kristīnes Hačaturjanu - to pašu trīs meitu, kuras Mihailam ar nazi iedūra 40 reizes un 10 reizes pa galvu iesita ar āmuru - draudzenes gan apgalvo ko citu - viņš regulāri uzmācās, lika veikt nepiedienīgas lietas un mudināja uz intīmām darbībām.

Slepkavības izmeklētāji uzskata, ka meitu seksuālu izmantošanu Hačaturjans piekopa gadiem ilgi un, visticamāk, jau laikos, kad vēl nebija no mājām patriecis viņu māti Helēnu.

Psihologi uzskata, ka viss liecina, ka Hačaturjanam bijusi personības dalīšanās, kuras dēļ publiski viņš bija tik sirsnīgs cilvēks, bet privātajā dzīvē - briesmonis.

Kā zināms, meitas slepkavībā bija sadalījušas lomas - viena iepūta Hačaturjanam sejā piparu gāzi, viena dūra ar nazi un trešā sita ar āmuru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:09

Jaunākās diskusijas