Kaimiņa līdzgaitniece gandrīz iekļūst avārijā; meklē pārgalvīgo šoferi

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 16.jūlijs 2018, 11:19
 
Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency
Partijas "KPV LV" līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa ar sociālo tīklu palīdzību meklē auto šoferi, kurš gandrīz izraisīja sadursmi ar viņas vadīto auto.

Uzņēmēja sestdien, 14. jūlijā, piedzīvojusi asins stindzinošu mirkli - par mata tiesu izvairījās no avārijas. "Braucot uz Smiltenes pilsētas svētkiem, gabalu pirms pagrieziena uz Valmieru, zils mikroautobuss šķērsoja 2 joslas, izbraucot priekšā manai automašīnai," raksta Liepiņa, norādot, ka vien tādēļ, ka bijusi piesprādzējusies, nav pie stūres lietojusi viedierīces un nav pārsniegusi atļauto ātrumu, viņai izdevās nobremzēt pāris metrus pirms busiņa.

"Es šobrīd emocionāli norobežojos no šī nepatīkamā starpgadījuma, BET esmu stingri apņēmusies izmantot visus savā rīcībā esošos līdzekļus un juridisko palīdzību, lai noskaidrotu vai šis negadījums bija sagadīšanās vai apzināti plānota darbība avārijas izraisīšanai, kurā iesaistīts manis vadīts transporta līdzeklis. Tikai laimīgas sakritības dēļ, manā automašīnā neatradās kāds man ļoti, ļoti mīļš mazs cilvēks, kurš gribēja kopā ar mani kopā doties uz Smilteni un kuram kopš vakardienas līdz 6.oktobrim (Saeimas vēlēšanu dienai) ir aizliegts atrasties ar mani vienā automašīnā," norāda Liepiņa.

Politiķe centīšoties atrast busiņu un tā vadītāju.

KPV LV" vadībā ir trīs līdzpriekšsēdētāji - Artuss Kaimiņš, Linda Liepiņa un Atis Zakatistovs. Maijā šo partiju bija gatavi atbalstīt 3% no sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptaujātajiem cilvēkiem, bet aprīlī 2,4%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas