Vīrs atrod sievu un viņas mīļāko mirušus garāžā

tautaruna.lv 11.jūlijs 2018, 14:25
 
Pixabay
Kahali Džonsons no Ņuarkas Ņūdžersijā atgriezās mājās, kad garāžā atrada savu sievu un viņas mīļāko, mehāniķi, iedarbinātā mašīnā mirušus. Garāža bija piepildīta ar izplūdes gāzēm kas pāri arī bija novedušas nāvē, raksta “Mirror”.

Varas iestādes apgalvo - 41 gadu vecā Tamika Hārgreiva un 56 gadus vecais mehāniķis bija zaudējuši samaņu pēc tam, kad ieelpojuši izplūdes gāzes. Policija izmeklē notikušo, taču aizdomas par ļaunprātību neizsaka.

Sievietes vīrs uzskata, ka viņa laulātā draudzene pārgulēja ar mehāniķi apmaiņā pret automašīnas labošanu. Džonsons nojauta, ko nelāgu pēc tam, kad atgriežoties mājās, sajutis aizdomīgu smaku.

Sievietes tēvs ir pārsteigts par notikušo, bet viņas māte CBS izteica savas bēdas: “Es nezinu, ko iesākšu bez viņas. Viņa man bija viss, mana pasaule.”

Pāra meita Kališa piemetināja: “Es tikai vēlos atpakaļ savu mammu. Es vēlos, lai viņa ir manā izlaidumā. Viņiem ir kameras, kāpēc nevarēja būt arī dūmu detektora? Mēs būtu varējuši to novērst. Mana mamma aizvien varēja būt dzīva.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas