Kravas auto šoferis pēc avārijas Rubenē: Sākumā nesapratu, kas noticis

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 25.jūnijs 2018, 9:50
 
Ekrānuzņēmums no LNT Ziņām
Kā iepriekš ziņots, avārijā Jāņu naktī uz Valmieras šosejas Kocēnu novada Rubenē divi cilvēki gājuši bojā, trīs guvuši traumas. Aculiecinieks un avārijā iesaistītās kravas automašīnas šoferis LNT Ziņām skaidro notikušā apstākļus.

Naktī īsi pirms plkst. 1.00 vieglās automašīnas "Volvo" priekšā izskrējis alnis. Pēc sadursmes ar dzīvnieku automašīna ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu DAF. Negadījumā gāja bojā 1974.gadā dzimusi sieviete un 2002.gadā dzimusi jauniete. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts 2006.gadā dzimis jaunietis, 1974.gadā dzimusi sievieti, 1968.gadā dzimis vīrietis. Gan bojā gājušie, gan cietuši bijuši automašīnā "Volvo".

Traģiskās avārijas vietā operatīvi ieradās glābēji, viņiem sekoja arī ātrā palīdzība. Tomēr izglābt divus avārijas upurus vairs nebija viņu spēkos. Par redzēto LNT stāsta aculiecinieks. Trīs iesprostotos cilvēkus no sadauzītā spēkrata varēja izvilkt ārā tikai ar glābēju palīdzību. Pēdējo cietušo glābējiem izdevās atbrīvot aptuveni stundu pēc avārijas brīža, - ap diviem naktī, zino LNT.

"Es nekādu zvēru neredzēju. Varbūt bija, bet es neredzēju. Taisni priekšā man izbrauca un viss. Viņiem bija liels ātrums. Es nezinu, cik, bet liels ātrums. Trieciens bija spēcīgs. Ja smago auto izsit no ceļa, tas nozīmē, ka ir bijis spēcīgs trieciens. Tagad jūtos sliktāk nekā sākumā. Sākumā nesapratu, kas noticis. Šobrīd sāku saprast, kas tas bija. Ja tā runājam, mana mašīna palika uz riteņiem. Ja nebūtu palikusi uz riteņiem, tad domāju, ka es arī būtu… paši saprotiet," LNT Ziņām stāsta kravas auto šoferis Kunars.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas