Naktī pusaudži Ziepniekkalnā ielavās skolas pagalmā, lai piedzertos

tautaruna.lv 13.jūnijs 2018, 19:38
 
Rīgas pašvaldības policija
9. jūnijā neilgi pēc pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par vairākām personām, kuras ielavījušās kādā Ziepniekkalna skolas pagalmā un trokšņo, tā traucējot apkārtējo daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem naktsmieru.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, pamanīti vairāki jaunieši. Divi no viņiem, ieraugot policijas operatīvo transportlīdzekli, aizbēga.Notikuma vietā palika trīs jaunieši - divas meitenes un viens puisis. Viena no meitenēm gulēja uz zemes.

Jautājot pusaudžiem, kas noticis, viņi atzinās, ka atnākuši uz skolas pagalmu, lai iedzertu vīnu. Uz zemes guļošā meitene iedzērusi krietni vairāk un viņai palicis slikti.

Uz notikuma vietu izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi ierodoties notikuma vietā, nolēma pusaudzi hospitalizēt, savukārt pārējiem diviem jauniešiem tika konstatēts reibums, taču tas nebija tik liels, lai viņus būtu nepieciešams hospitalizēt. Vienlaikus noskaidroti visu pusaudžu vecāku tālruņa numuri. Pieaugušie informēti par savu atvašu nelikumīgajām aktivitātēm.

Pārkāpējiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par atrašanos alkohola reibumā, nesasniedzot pilngadību. Pēc lietvedības nodrošināšanas iereibušie pusaudži nodoti vecākiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas