Vīrietis pārliecināts, ka Lielajā talkā atrasts viņa mātes līķis

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 15.maijs 2018, 6:50
 
Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu"
Kā iepriekš vēstīts, vācot atkritumus Lielās talkas dienā Ogrē, mežā talcinieki uzgāja cilvēka līķi sadalīšanas stadijā. Ogres iedzīvotājs Ruslans raidījumam “Bez Tabu” ziņo, ka tas esot viņa mammas līķis, vēsta raidījums.

Par līķi Ruslans uzzinājis nejauši, vien astoņas dienas pēc tam, kad tas atrasts. Pēc apģērba un mantām uzreiz sapratis, ka tās ir viņa mammas mirstīgās atliekas, vēsta "Bez Tabu".

Vīrietis pārliecināts, tātad policisti zinot, ka atrasts viņa mammas līķis, tāpēc sievieti vairs nemeklējot.

Ruslans raidījumama parādījis vietu, kur līķis atrasts , kā arī kādā pozā tas atradies. Turpat bijuši arī maisi ar viņa mammas mantām, kuras sievietei bijusi tieksme ņemt visur līdz.

Tāpat Ruslans pamanījis, ka viņa mammas fotogrāfija Ogres policijas ēkā noņemta no bezvēsts pazudušo stenda. Vīrietis pārliecināts, tātad policisti zinot, ka atrasts viņa mammas līķis, tāpēc sievieti vairs nemeklējot.

Ogres Valsts policistiem par Lielās talkas baiso atradumu ir daudz jautājumu, taču nesteidz apstiprināt, ka tas ir Ruslana mammas līķis. Kad būs DNS ekspertīzes rezultāts, tad būšot gatavi apstiprināt vai noliegt. Tas varot būt pat pēc trim mēnešiem.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas