Nomirst 22 gadus veca meitene, jo "ātrās palīdzības" operatore viņai nenotic

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 11.maijs 2018, 13:55
 
pixabay.com
Francijas prokuratūra uzsākusi izmeklēšanu sakarā ar 22 gadus vecas sievietes nāvi vien dažas stundas pēc tam, kad viņa zvanīja neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai, bet operatore viņu izsmēja, vēsta "Daily Mail".

Notikums izraisījis plašu ažiotāžu un sabiedrības nosodījumu.

Pēc piecām stundām meitene vēlreiz zvanīja "ātrajai palīdzībai", kura viņu uzklausa un aizved uz slimnīcu Strasbūrā.

22 gadus vecā Noami Musenga centās sazvanīt medicīnisko palīdzību pērnā gada 29. decembrī, ziņojot, ka viņai ir ļoti stipras vēdersāpes.

Trīs minūšu garajā ierakstā dzirdams, ka jaunās sievietes balsi knapi var saklausīt. Meitenes norāda, ka sāpes ir pa visu vēderu un to, ka viņa nomirs. Operatore, kura saņēma zvanu, Noami izsmējusi: "Tu mirsi, protams, kā mēs visi kādā dienā."

Ierakstā arī dzirdams, kā operatore kopā ar vēl kādu kolēģi uzjautrinās par Noami sūdzībām. Pēc tam operatore norāda, ka jaunajai sievietei jāzvana ārstam un jāpiesaka mājas vizīte.

Pēc piecām stundām meitene vēlreiz zvanīja "ātrajai palīdzībai", kura viņu uzklausa un aizved uz slimnīcu Strasbūrā. Taču meitene neilgi pēc ierašanās medicīnas iestādē mira no sirdslēkmes.

Autopsija uzrādīja, ka meitene mirusi no vairāku orgānu darbības mazspējas.



Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5715487/French-prosecutors-open-probe-22-year-old-woman-died-emergency-call-mocked-operator.html#ixzz5FBfQL5pr
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas