"Praktiski pie stūres gulēja!" aculiecinieks par redzēto Rīgas ielās

Portāls nra.lv 9.aprīlis 2018, 10:36
 
Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"
Rīdzinieks Deniss kopā ar sievu un dēlu devies mājup no viesībām, kad nokļūstot uz Dienvidu tilta, viņu auto priekšā parādījies kāds melns "Mitsubishi Outlander". Denisam radušās aizdomas, ka tā autovadītājs ir pamatīgā reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

“Pamanījām priekšā braucošu mašīnu, kas mainīja braukšanas joslas. To mētāja, no vienas puses uz otru. Tā neadekvāti bremzēja un paātrinājās. Auto vairākas reizes gandrīz ietriecās sadalošajās barjeras. Kad panācu automobili, pamanīju, ka pie stūres kāds praktiski guļ,” stāsta Deniss. Braucot pār Dienvidu tiltu, viņš piezvanījis 112 un drīz vien ticis savienots ar ceļu policiju, kas solījusies kādu nosūtīt palīgā.

“Mēs mierīgi braucām aiz viņa Baložu virzienā. Viņš brauca tāpat kā iepriekš, vairākkārt šķērsoja nepārtraukto līniju un iebrauca pretējā joslā. Bija acīmredzams, ka viņš nav skaidrā. Kādā mirklī, man šķiet, viņš mani pamanīja un apturēja mašīnu ceļa malā. Pat parādīja labo pagriezienu. Es nostājos viņam priekšā, pabrauca nedaudz uz aizmuguri, lai nobloķētu viņam ceļu. Pats izkāpu no auto un piegāju pie viņa loga. Es ieraudzīju sasistu seju un bija skaidrs, ka viņš ir piedzēries.

Bija jūtama alkohola smaka. Es viņam pateicu, lai nekur vairs nebrauc, jo viņš pats nesaprot, kādā šausmīgā stāvoklī ir un, ka viņš var nodarīt pāri citiem. Viņš izlikās, ka ir mani paklausījis. Pārliecinoši pateica, ka nekur nebrauks, ka paliks uz vietas. Pat izvilka atslēgas no aizdedzes. Man vajadzēja tās paņemt, bet es aizgāju, iesēdos savā auto. Tajā mirklī viņš nebija mani paklausījis, apbrauca manu auto un aizbrauca tālāk uz Baložiem,” notikušo atstāsta Deniss.

Avots: Degpunktā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas