Aculieciniece atklāj baisas detaļas par strādnieka nāvi Daugavas stadionā

Portāls nra.lv 4.aprīlis 2018, 7:05
 
F64
Otrdien Latvijas medijus pāršalca ziņa, ka Daugavas stadiona kanalizācijas izbūves laikā bojā gājis strādnieks. Ir zināma jauna informācija par notikušo traģēdiju.

Daugavas stadiona izbūve norit gan dienas gaišajā, gan tumšajā laikā. Diemžēl pirmdienas vakarā, īsi pirms pusnakts, veicot sadzīves kanalizācijas pieslēguma izbūvi akai Augusta Deglava ielā, plīsa apmēram divus metrus zemāk esošais ūdensvads, kā rezultātā iegruva tranšejas sienas un zem ūdens un grants slāņa palika viens no strādniekiem.

Strādnieka mirstīgās atliekas tika atrastas pēc trīs stundu ilgiem glābšanas darbiem apmēram 4,5 metru dziļumā.

Kāda sieviete, kas dzīvo netālu no negadījuma vietas, šausminās par notikušo un apšauba glābēju darbu.

“Nu ziniet, melot jau negribas, bet tur cilvēks tiešām bija iekritis. Pēc skaņas viņš tur bļāva, bet visi tikai stāvēja un stāvēja. “Ātrie” stāvēja, neviens neko izdarīt nevarēja. Tas bija tiešām briesmīgi,” norāda aculieciniece Ērika.

Glābēji atzīst, ka šis bija specifisks gadījums un bija nepieciešams ievērot īpašu piesardzību.

Kā skaidro SIA CBF “Ļ-KO” valdes loceklis, būvbedre bija nostiprināta ar vairogiem pret zemes nogruvumiem, darbinieks lietoja individuālos aizsardzības līdzekļus, un pirms darbu uzsākšanas darbinieks bija atbilstoši instruēts. Ērikai gan ir savs pieņēmums par negadījuma apstākļiem, kas varētu būt saistīti ar strādnieka neuzmanību, kuru veicinājuši apreibinošie dzērieni.

“Cik reizes es biju mājās, cik reizes es vēroju, ka tie strādnieki iet uz veikalu, pērk alkoholu un tur strādā. Tas tiešām ir briesmīgi, tāpēc ka viņi ceļ Daugavas stadionu tādā stāvoklī. Visus šitos kokteiļus, šņabi, alu, visu pilnībā, ko var dzert. Tas nav normāli. Ko tur brīnīties, ka viņi pa nakti vēl strādā, un tas vēl bija Lieldienās. Nevar normāli tur pastrādāt, un neviens nekontrolē. Tas tiešām ir ļoti briesmīgi, diemžēl,” pauž notikušā aculieciniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas