Musulmaņu celtnieki izvarojuši klienta meitu, pāgriezuši viņai rīkli un iemetuši saldētavā

Portāls nra.lv 17.janvāris 2018, 23:37
 
Ilustratīvs attēls
Neticami nežēlīgs gadījums noticis Londonā, kur izvarota un noslepkavota tikusi 20 gadus vecā Selīna Dokrama, ziņo britu mediji.
Aizvadītajā vasarā 33 gadus vecais Mudžahids Aršids strādāja pie 1,5 miljonus mārciņu vērtas savrupmājas Londonā, kad viņam, kopā ar savu padoto, 28 gadus veco Vincentu Tapu, radās nelāgs plāns.

Tā rezultātā viņi nolaupīja sava klienta 20 gadus veco meitu Selīnu Dokramu, kā arī viņas draudzeni, uzbrukuma laikā abām ar zeķēm aizbāžot mutes.

Par nozieguma notikuma vietu viņi izvēlējās klienta savrupmāju, kuru paši renovēja, jo zināja, ka tājā neviens nebūs. Piedevām, tur abi neģēļi paši uzstādīja lielizmēra saldētavu, kas ietilpa viņu ieceres izpildē.

Abi varmākas. / PA

Abas meitenes tika izvarotas, Dokramai pēc notikušā pārgriežot rīkli, tomēr otrai izdevās izbēgt un viņa par notikušo ziņoja likumsargiem. Tikmēr Selīnas līķis jau bijis iemests saldētavā, cerībā, ka tas kaut kā izdzēsīs notikušā pēdas...

Tiesā izrādījies, ka Aršids jau ilgāku laiku tīkojis seksuāli iegūt meiteni un par pēdējo pilienu pacietības kausā viņam kļuva informācija, ka viņai ir puisis - kāds lībiešu izcelsmes musulmanis. Tad arī nelietis apņēmies rīkoties.

Abi varmākas apsūdzības nolieguši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas