4 horoskopa zīmes, kurām lemta bagātība

tautaruna.lv 24.oktobris 2021, 10:25
 
pexels
Parapsiholoģe Oksana Lukina portālam "Teleprogramma.pro" atklājusi, kuru horoskopa zīmju pārstāvjiem ir lielākās iespējas būt miljonāriem.

Mežāzis

Tie, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, zina naudas vērtību un nevar iedomāties dzīvi bez labiem ienākumiem. Šīs zīmes moto: "Nauda nav galvenais. Galvenais, ka tā ir". Turklāt Mežāži ir ļoti strādīgi un nauda viņus mīl - jo vairāk Mežāži tērē, jo vairāk nopelna.

Jaunava

Jaunavas ir taupīgas un zina, kā ietaupīt katru centu, turklāt spēj to arī novirzīt pareizajā virzienā. Šīs zīmes pārstāvji nekad nelepojas ar savu bagātību un to publiski neizrāda. Zinātkāres dēļ viņi mēdz uzņemties vairākus pienākumus vienlaikus, bet viņiem labi padodas itin viss.

Svari

Veiksme mīl Svarus. Viņi mēdz tikt pie lielas bagātības, neieguldot nekādas pūles. Svari bieži kļūst par miljonāriem. Viņi laimē loterijās vai iegūst lielu mantojumu. Turklāt Svari ir arī ļoti ekonomiski.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir radoši cilvēki. Netradicionālā domāšana palīdz iegūt bagātību, taču šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem ar savām darbībām, jo mēdz daudz tērēties. Tās ir brīvību mīlošas personības, kuras nav pieradušas liegt sev prieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas