Padalies!
Gardas kabaču pankūku receptes?
Pankūkas nebūt nav tas veselīgākais ēdiens, kancerogēns un pārāk trekns. Labāk gatavot svaigu kabaču salātus, no smalki sarīvētiem kabačiem, klāt liekot smalkās ripās sagrieztus sīpolus un ķiplokus, sviesta pupas, zaļumus, ''Helmann''majonēzi un nedaudz eļļas un citronu sulas. Vēl naža gals Vegetas vai sāls, tējkarote brūnā cukura. Nedaudz arī eļļas, tikai ne olīvu, jo Latvijā nopērkama galvenokārt RŪGTĀ (un eļļa paliek rūgta, kad tai termiņš beidzies) vai POMACE, ko citur ES aizliegts tirgot (mūsu PVD par to tikai nospļauties).
KUR problēma? Nopirkt kabačus un ēst! Ar visu kabaču garšu. Arī plovu var ēst bez gaļas un bez sīpoliem un burkāniem, un bez tomātu mērces, lai rīsu garšu varētu izjust labāk u.t.t..
Vajag kabačus un fetas sieru, nedaudz sāgo un muskusa, un pankūkas būs pasakainas.
Un svaigu kabaču salāti ar Hellmann majonēzi būtu tā kā ļoti veselīgi,vai??? un plus vēl Vegeta??? :-)
Kam veselības pamaz, Hellman vietā var ņemt Rjabas majonēzi, kas ir īpaši veselīga, un Vegetas vietā pielikt pieneņu sakņu sulu,un ēdiens būs sava veida balzāms. Galvenais kabačus necept, jo jebkāda cepšana ir kancerogēna, un jebkurš cepts dārzenis ir garants vēža attīstībai un saslimšanai.
Bet citādi, vajadzēja RŪPĪGĀK recepti palasīt, jo tur par vēža slimniekiem jau bija padomāts, un ieteikts ''naža galu Vegetas'' ar sāli aizstāt.