Latvija nosūtīs Ukrainai pirmo partiju FVP dronu.

DŽA

Laba ziņa! 

Lepojos ar savu zemi, savu Valsti! 

Slava Ukrainai!

17.aprīlis, 11:27
V ilis Gutmanis

Būtu ar ko lepoties. Šodien pie Alfa Rimi stāvēja ziedojumu vācējs, mazai meitenītei nepietiek priekš zālām. Kur ir tā māmiņā Latvija? Uzlikusi savai pilsonei bet palīdz Ukraiņu salašņām.

Kauns Latvijai!

17.aprīlis, 15:00 (17.aprīlis, 15:00 - labots)
DŽA

Un? V ili, rubli vismaz iedevi?

17.aprīlis, 16:24
V ilis Gutmanis

Kopš kura laika Latvijā atkal rubļi apgrozība nākuši? Un galvenais jautājums kāpēc jāpalīdz citiem ja ar saviem pilsoņiem problēmas pastāv.

17.aprīlis, 17:55
DŽA

V ili, tieši tādu atbildi no tevis arī gaidījis biju. Tātad, nepalīdzēji, viss normāli. Tu esi prognozējams. 

17.aprīlis, 18:07
DŽA

V ili, vārds "rublis", ir frazeoloģisms, apzīmē vienu veselu. Arī mazāko monētu, kurā ietilpst simts mazākas monētas. Ja es tev, v ili saku, ka tev nav pilns rublis (un tev nav pilns rublis), es ar to vēlos teikt to, ka tev ir ierobežots saprāts. Pieleca?

17.aprīlis, 18:46
V ilis Gutmanis

Varētu teikt ka jūs ... atbldējāt asprārīgi tomēr vienalga jūs nofleitējāt. Galvenais jau nebija tas cik es esmu, vai neesmu devis. Jo ja tu esi ziedojis kādam mērķim tad nosaukt ziedijuma summu ir vienkārši neētiski. Tas kā jūs izsakaties par pilnu rubli tad nedomāju ka jums tas ir, kaut gan var jau būt tikai mazākā mērā. Tas ka jūs tā pārdzīvojat par Ukrainu un atbalstat, varbūt, ziedojumu vākšanu priekš pašu pilsoņu vajadzībām, apliecina tikai to ka jūs esat prasts muldoņa un ka nevienam nevajadzīgas svešās vajadzības ir lielākā prioritātē kā līdzpilsoņi. Ko darīt ja tāda lietaka ētika jums ir sveša un ar saprātu arī ir tā pašvaki. Jo diemžēl vienīgais ko jūs mākat ir riet. Kaut gan kā jau agrāk teicu astoņbitu apziņāi tas ir raksturīgi.

17.aprīlis, 21:56
DŽA

V ili, v ijebok, ko nu dirs?  Un tev, idiota gabal, joprojām nav saprašanas par daudzpunkti un, latviešu gramatiku.

17.aprīlis, 22:07
V ilis Gutmanis

Nu redzat ... jūs jau atkal kārtējo reizi apliecinat  ka idiots esat jūs pats. Jo lai kādu varētu tā dēvēt pašām nevajadzētu tādam būt. Nelasat gudras grāmatas tās jauc jau tā ne visai attīstīto apziņu.

18.aprīlis, 6:32
Dzēsts lietotājs

V ilis Gutmanis atkal jau sāk pats kārties ar to savu 8-bit apziņu? Jo kā var uzskatīt, ka palīdzība Ukraiņiem ir mazsvarīga? Ka no šīs palīdzības ir atkarīga mūsu visu drošība.

Un DŽA ir vismaz 16- bit, 32-bit apziņa un augstāka apziņa, jo saprot vairāk par šo nekā jūs godājamais V ilis Gutmanis . V ilis Gutmanis gan jau atkal sāks citus apvainot un noliegt, ka viņam ir vairāk par 8-bit, kas tikai apliecinās, ka ir tie 8-bit līmenis vai pat zemāks. Laikam jau V ilis Gutmanis savā laikā ir pārspēlējies 8-bit konsoles, ja jau ir tik ļoti uz šo skaitli ieciklējies.

18.aprīlis, 8:43 (18.aprīlis, 12:50 - labots)
V ilis Gutmanis

Dzēsts lietotājs

Ja jums tā Ukraina ir tik svarīga tad man ir gluži vienalga ka jūs sava pēdējās bikses atdosiet un visas savas finanses viņiem pārskaitīsiet. Tā galu galā būs jūsu izvēle. Mani vairāk uztrauc mana valsts un manī līdzpilsoņi un galīgi nepieņemas ir tas fakts ka lai palīdzētu savam pilsonim ir jāvāc ziedojumi bet Ukrainai nogrūž līdzekļus kas nepieciešāmi pašiem. Ak jā jūs te ieminējaties par drošibu, tad vēlētos pateikt ka atdodot Ukrainai to kas mums ir pašlaik mēs to neviss stiprinam bet gluži otrādi vājinam.  Jūs biedejat ar Krievijas agresiju, tikai gribētos jautāt kāpēc nekas tamlīdzīgs nebija manāms visus trīsdesmit gadus. Jūs gribat bikstīt lāci, nu tad nesūdzaties ka viņš jums galvu noraus. Ne jau lācis ir vainīgs bēt jūsu pašu rīcība. Deimžēl jums tāpat kā ... ir astoņbitu apziņa tāpēc ka padomāt kas notiks pēc tam ja jūs kaut ko izdarīsit jūs vienkārši nespējat. Apziņa tik lielu informācijas daudzumu apstrādāt nespēj. Tā kā varbūt jums ir vēlme pacelt augstāk savu intelekta līmeni bet iespēju diemžēl nav. To apliecina jūsu aizstāvamā ... rīcība. Tā vietā lai argumentētu savu viedokli viņš tāpat kā jūs pariet uz apvainojumiem un rupjībām. Astoņbitu apziņa ir labs apzīmējums tiem kas nekad nevar padomāt ar ko beigsies viņu rīcība.

18.aprīlis, 10:30 (18.aprīlis, 10:37 - labots)
DŽA

Tikai idiots var salīdzināt datu informācijas mērvienību un pārraides ātrumu, ar dzīvnieka (mēs esam dzīvnieki) saprātu. Tas ir nonsenss. 

Bet v ilis tak ir dārzenis. V ili, idiota gabal, cik bitu apziņa ir dzīvniekam kaķim, jebšu dzīvniekam vārnai? 

18.aprīlis, 11:03
Dzēsts lietotājs

V ilis Gutmanis  līdz 8-bit cilvēčiņ, jūst tiko to pierādījāt, savu bitu skaitu ;)! Jūs esat riktīgs malacītis :))).

18.aprīlis, 11:07 (18.aprīlis, 11:09 - labots)
V ilis Gutmanis

Dzēsts lietotājs

Mani neinteresē jūsu attīstības līmenis, bet tas ka jūs sākāt nodarboties ar uzskaiti tikai apliecina jūsu aprobežotību.

18.aprīlis, 12:29
V ilis Gutmanis

Kas par jums ... tad jebkurš  no zemes faunas pārstāvjiem stāv augstākā attīstības pakāpē ne kā jūs.

18.aprīlis, 12:30
DŽA

V ili, tu esi tārps. 

18.aprīlis, 12:44
Dzēsts lietotājs

V ilis Gutmanis jūs ciešat no šizofrēnijas? Kur es ko minēju par savu attīstības intelekta līmeni. Jūsu izturēšanās ir pat zemāka kā 8bit, jo jūs tikai mākat - citus apvainot, kad nespējat atbildēt uz jautājumiem vai pret argumentēt tos. Jums ir jāvēršas pie ārsta un arī daļai jūsu kompānijas, jo vienīgais ko jūs mākat ir apvainot citus vai kā mazi bērni - tu vot tu esi tāds un tāds, pārveidojot jau uzrakstītu tekstu sev par labu. Gan jau atkal tulīt būs turpinājums, kas pierādīs tikai jūsu aprobežotību ;).

18.aprīlis, 12:49 (18.aprīlis, 12:49 - labots)
Jelena Sergejeva

Vili... Nekas nebija manāms trīsdesmit gadus? Spriežot pēc Ukrainas, neviena valsts nav drošībā. Pēc šitā idiota būs tāds pats. Parašņā iekārta nemainās. 

18.aprīlis, 13:03
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=C_MfsKs1I3I   

Sarun ar bezcerīgu vatņiku nepārsteigtu, ja tie nebūtu miljoni idiņu viņu raškas kremliskajā valsts tipa miskastē! Bet šis tipveida vatņiks tomēr ir īsts idiņš, kurš neizliekas. Bet šejienes Foruma kremļa algotās infuzorijas gan ir 100% sodāmi mēsli, kas apzināti melo, kalpojot kremļa cilvēknīdēju režīmam apzināti un par samaksu!

18.aprīlis, 14:30
V ilis Gutmanis

Dzēsts lietotājs

Tas ka jūs te ieminējaties par šizofrēniju laikam tomēr parāda to ka jūs tāpat ka ... sirgstat ar smagām garīgām problēmām. Tieši jūsu ''patriotu'' kompānia vienmēr cenšās apliet citus ar samazgām. Tas ka ieminējaties par  vēršanos pie garīgo slimību speciālista tadpilnīgi jums piekrītu jo arāk jūs pie viņa griezīsaties jo atrāk jums būs iespēja atgiezties realitatē. Tā kā piedodat bet kā  mazi bērni uzvedaties tieši jūs. Starp citu te ir vēl viens apdalīts oersonāžs Aleksandrs78 kuram tā pat kā jums visi traucē.

18.aprīlis, 15:46

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:29

Jaunākās diskusijas