Kremļa fašistu režīma uzbrukums Ukrainai. Mazliet par to.

DŽA

Trijās dienās, fašistiem Kijevu ieņemt neizdevās. Arī ne divos gados. Ukraina paliek stiprāka, krievija vājāka. Kremlis labi saprot to, ka karš ir zaudēts. Protams, kremlis vēlētos, lai nebūtu uzbrukuši, bet nu ir par vēlu. Viss tika likts uz to, ka rietumi Ukrainai nepalīdzēs. Bet, nē, rietumi palīdz. Un Ukraina sit fašistu iebrucējus. Tas, ka kremlis karu jau zaudējis, ir fakts. Kā kremlis var iziet no šīs situācijas? Domājam. Kādas iespējas?

Kodolieročus kremļa režīms pielietot nevar. Atbilde sekos, tā kā kodolieroči atkrīt. 

Pateikt Ukrainai- mēs beidzam karot, izvedam savu armiju, atgriežamies pie robežām, kādas bija Budapeštas memoranda parakstīšanas laikā? Arī nevar. Kremļa režīms kristu.

Kremļa fašistu režīmam atliek vien turpināt karu. Tas ir bezjēdzīgi, jo karš ir zaudēts. Sūtīt krievijas zaldātus uz Ukrainu? Nāvē dzīt. 

Lūk, kādas iespējas ir kremļa fašistu režīmam? NEKĀDAS! Un kremlis to labi saprot. Pašlaik kremļa režīms ir kā žurkas slazdā. Izejas nav.

5.marts, 17:59 (5.marts, 18:22 - labots)
ivans ļevs

Nekas, tūlīt Andis Saukāns ar saviem trim profiliem pastāstīs, ka patiesais cietējs un labvēlis esot tikai un vienīgi putins. Visa pasaule atkal iegūst un krievija cieš, kā vienmēr. 

Tā pat kā visu dzīvi bijis saukānam - sists, pazemots un visi vainīgi citi, jo Saukāns nesaprot, ka muļķiem baznīcā pat kāju salauž

 

Nevaru sagaidīt , kad no pārējām platformām uzzinās, kā Saukāns pats ar sevi sarunājas no trim profiliem.

5.marts, 18:24
DŽA

Man tie troļļu mēsli saka, ka man esot histērija, kas tur vēl bija, šķiet pat panika, neatceros. Nekā tamlīdzīga, esmu ļoti mierīgs. 

Jums ir dirsā! Krievija zaudē karu!

Ukraina sit otro lielāko pasaules armiju. 

5.marts, 19:27 (5.marts, 19:35 - labots)
Stāstnieks

Dža, kāpēc Ukraina grib mobilizēt vēl 500 000 ja jau Krievija zaudē.

5.marts, 20:03
V ilis Gutmanis

Stāstnieks 

Mums to nesaprast jo šiem personāžiem ir tāda putra galvā ka paskaidrot kapēc viņi vienkāŗši nespēj.

5.marts, 20:12
ivans ļevs

Saukāns, kādēļ krievi mobilizē un mobilizēs pēc nacistiskās krievijas "vēlēšanām"?

5.marts, 23:24
Stāstnieks

Saukāna uzticamais sekotāj

Pierādījumi ir?

6.marts, 7:55
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Saka jau, ka mīla un naids sasaista. (Un nākamajā dzīvē tiekoties tie, kurus šajā dzīvē saista mīlas un naida saites; arī parāda attiecības.) Lauva ir kartīgi sasaistījies. Visur Saukāns rēgojas. Nedod Dievs, tādu asti. Piemēram, S.piedzims par cilvēku, bet L.par turpat esošo pelīti vai kaķīti. Lauva, labāk piesaisties tam, kam gribi piesaistīties, nevis tam, kam negribi. Vai tad tiešām nav augstāku ideālu? Varbūt tad labāk, piem., par Maiklu Džeksonu domāt? (Un izskatās, ka Putins kādā no pārdzimšanām arī nebūs vientuļš.)

6.marts, 8:15
V ilis Gutmanis

rudzupuķe

Ir tada sistēma kad tiek radīts tāds fantoms par ko šis jānis lauva visūr cepās. Civēka principā nav bet pamatot izteicienus pret šo fantomu ir iespējams. Tādēļ arī viņš visūr piesauc to Saukānu, kas izņemot viņu pašu ne priekš viena nepastāv.

6.marts, 13:52
ivans ļevs

It kā vilju vate nezinātu Saukānsu no tvnet un delfiem

6.marts, 15:31
Ir tāds

rudzupuķe

Tas ko tu saki ir saskaņā ar tavu "light" teoriju, bet labi, kristietībā judaismā, islamā to kuri ir naida un zemisku instinktu pārņemti, vieta ir ellē kur tiem nav iespēja ko labot, bet ir jāatbild par savu rīcību un citu opciju nav. Tā, ka iespējas būt kopā ir Vāczemes draudziņam ar savām perversajām, homoseksuālajām tieksmēm kopā ar lauviņas jaunskungu kurš ir naida un ļaunuma pārņemts. Tikai, ja lauviņam vēl ir cerība ko mainīt, tad mazajam Vāczemes draudziņam no Koblenzas ir kā ir, jo viņš jau ir daļēji sodīts, atņemot tam prātu, tātad atņemta ir iespēja ko mainīt, tātad nav iespēju ko mainīt. 

6.marts, 17:38
Stāstnieks

Pierādījumu protams nav. Kārtējo reiz pārliecinamies, ka šis Janis Vauva ir tups trollītis, kurš nav spējīgs uz jēdzīgu diskusiju.

6.marts, 17:39
Ir tāds

jani lauva

Kas ir Saukāns? Varbūt tu viņu pazīsti, es nē. Saorganizē tikšanos restorānā, pusoficiālā vidē, uz tava rēķina prortams un iepazīstini visus kuri nezina kas ir Saukāns ar Saukānu, pie reizes iepazīstināsi ar sevi. Tici man, es tev paldies pateikšu un iedomājies, es pat zināšu kas ir Saukāns un protams arī tu. Labi, vismaz savā nabadzībā varēji nopublicēt viņa foto, CV un kordinātes, lai pats varu sazināties un iepazīties ar viņu un tevi protams arī. Citādi tev Saukāns priekšā, pakaļā, tikai kas viņš tāds un ko ziemā ēd man nu nekādi nav skaidrs. Par tevi tas pats.

6.marts, 17:45 (6.marts, 18:12 - labots)
DŽA

Stāstnieks,  jēdzīga diskusija? Nesaproti to, ka jūs mēsli esat? Kāda diskusija var būt ar sūdu? 

6.marts, 18:23
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino, Vāczemes draudziņ, tu ar fekālijām nediskutē, mutē met un lejā laid! Būs labi, būs labi. 

6.marts, 18:27
DŽA

Šodien noskatījos vienu krievijas TV  2014.gada ierakstu. Tad krievi vēl drīkstēja runāt.  Viens krievs pateica to, ka krievijai ir jāizvācas no Ukrainas, no Krimas, no Donbasa, pretējā gadījumā būs sūdi. Un tagad krievija ir sūdos līdz ausīm. 

6.marts, 18:45
DŽA

Prieks man, kā dalbojobu, ir tāds, līdz psihenei novedu. Es to izdarīju!

6.marts, 18:51
Stāstnieks

Ir tāds

Mūsu Dža laikam paklausīja tev un nolidoja no mazmājiņas jumta, tieši bedrē. Tur atrada sev daudz jaunu draugu ar kuriem tagad sarunājas.

6.marts, 19:03 (6.marts, 19:22 - labots)
DŽA

Stāstnieks/ ir tāds/ munins,  viena persona?

6.marts, 19:06
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ no Vāczemes! Vispirms es labi izsmējos un tad izdariju secinājumu, ka tevī vēl ir kripatiņa cerības tevi glābt. Protams, no sirds tevi sveicu, ka tev ir prieks, ka tu dalbojos, esi tāds, līdz psihenei esi ticis. Tu, tu to izdarīji! Kurš gan cits, ja ne tu! Sveicu, sveicu tevi! Man arī ir liels prieks, ka tu to izdarīji! Palūdz, lai tevi ietērpj smalkos pamperos, piesien pie gultiņas un varēsi ar savām skaistajām vizbuļu zilajām acīm raudzīties rozā griestos un smaidīt ar savu bezzobaino mutīti līdz ausīm!

6.marts, 19:08 (6.marts, 19:13 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas