Divās nedēļās fašisti Ukrainā zaudēja 13 lidmašīnas.

DŽA

Fašistiem zaudējums virs 1,5 miljardu $. 

Kāds tam varētu būt iemesls? Varbūt nogāzās tādēļ, ka bija smagākas par gaisu? Bet, iespējams, moskovijā neprot lidmašīnas ražot? Jebšu piloti pālī bija? Mistika kaut kāda. 

Kā jūs domājat? Kādēļ tā notiek ar tiem, supermodernajiem (analogov njetu) iznīcinātājiem?

3.marts, 17:07 (3.marts, 17:10 - labots)
DŽA

Vai nevar būt tā, ka fašistu aviācija, atbalstot orku sauszemes spēkus un solidarizējoties ar tiem, izvēlas nomirt? Pašiznīcināties?

3.marts, 18:11
V ilis Gutmanis

Vai ka gribās skaitīt tos zaudējumus kuru pat iespējams nav jo bez reālām uzvarām Ukrainai tikai atliek stāstīt pasakas. Gan jau kāds tam noticēs un kā dejējvista kladzinās tālāk.

3.marts, 19:08
DŽA

Fermā idiots dežūrē, dārzenis v ilis :)

3.marts, 19:13
DŽA

Es, v ili, dalbojob, vien jautāju- kādēļ fašistu lidmašīnas krīt? Tām tak lidot vajadzētu? Vai ne tā?

3.marts, 19:16
V ilis Gutmanis

Vienīgais kas te krīt ir jūsu cilvēciskais apziņās līmenis. Jūs tiešam pamazām sākat palikt par tadu primatu.

3.marts, 19:20
DŽA

Mans jautājums- kāds varētu būt iemesls tam, ka fašistu lidmašīnas gāžas? Aš viena pēc otras.

3.marts, 19:48
Stāstnieks

Ciema muļķītis Dža tupa tic visam ko stāsta Ukraina. Ja ticam Ukrainai tad krieviem tūlīt vairs nebūs ar ko palaist planējošās bumbas, jo būs palikuši tik pāris bumvedēji Su-34. Nu tad paskatīsimies.

3.marts, 20:32 (3.marts, 20:33 - labots)
DŽA

Stāstnieks,  es vien jautāju pēc iemesla, kādēļ krīt fašistu lidmašīnas. Jo es to nezinu. Tādēļ jautāju. Krievijai ir gaisa kosmiskie spēki, bet, kamdēļ nelido? 

3.marts, 20:48
Stāstnieks

Vari nejautāt. Iemesls ir tava tupā ticība Ukrainas propogandai.

3.marts, 20:52
DŽA

Stāstnieks, nu gan pateici...iemesls, kremļa fašistu lidmašīnu krišanai esmu es? Man domāt,  tu mani pārvērtē. Es neesmu pie vainas.

3.marts, 21:06
Stāstnieks

Dža, gan jau saprati ko es domāju. Ja nesaprati tad muļķis. Varbūt tu arī tici Zeļenska pasakām par to, ka Ukrainai ir krituši tikai 31 000 karavīru? 

3.marts, 21:12 (3.marts, 21:12 - labots)
DŽA

Meklēju atbildi rietumu masu medijos. BBC saka, ka tās lidmašīnas notriec ZSU ar NATO valstu dotajiem "Patriot" un "NASAMS" kompleksiem. Bet tā nevarētu būt, rietumi vienmēr melo! Tā ir tīrā propaganda! Nevar NATO raķetes notriekt supermodernas moskovijas lidmašīnas! Ne ne.

3.marts, 21:22
Stāstnieks

Maza niansīte, Su-34 palaiž planējošās bumbas no 50 km attāluma līdz mērķim un parasti šie mērķi ir uz frontes līnijas. Su-34 palaiž bumbas, uzreiz samazina augstumu un tūlīt griežas atpakaļ. Tātad, lai notriektu šādu Su-34 ukraiņiem pretgaisa aizsardzības kompleksus slepus jāpiebīda praktiski pie frontes līnijas, kur bariem lido krievu droni. Tiklīdz krievi pamana šādu kompleksu tā tūlīt dod triecienu pa to. Tā tiešām var notriekt kādu krievu Su-34, bet nekādi nevar tādos daudzumos kā to melš Ukraina, jo tad tai izbeigsies pretgaisa aizsardzības kompleksi, kuri maksā tik pat cik krievu bumbvedēji. Vēl viena niansīte. Krievi nepārtraukti ražo jaunas kara lidmašīnas un ja vajadzēs palielinās ražošanas apjomus.

3.marts, 21:43 (3.marts, 21:47 - labots)
Stāstnieks

Starp citu. Krievi rāda svaigu video par to kā ar lētiem ķiniešu droniem iznīcina kārtējo Ukrainai piešķirto amerikāņu tanku Abrams: Abrams pagalam

Tas par tām Rietumu supertehnoloģijām.

3.marts, 22:08
Stāstnieks

Nu, Dža, kurš it kā lasot gudras grāmatas var kaut ko atbildēt uz maniem argumentiem, par to, ka Ukraina nevarēja notriekt tādu lērumu krievu bumvedēju?

4.marts, 6:51
Marcis Dzelme

Bet kremlinu un Latvijas 5 kolonnas slimie neta murgi jau sen visiem ir pie vienas vietas,

4.marts, 8:27
DŽA

Par, divās nedēļās notriektajām 13 fašistu lidmašīnām, ziņo BBC, Ukraina saka, ka 15.

Dirsēj, tu, kas stāstnieks, esi dienējis pretgaisa aizsardzibā? Neesi, jo gvelz, internetā sagrabstītas muļķības. 

4.marts, 12:10
DŽA

Par to Abrams, kuru, it kā iznīcināja orku drons, kurš spēj panest tikai vienu rokas granātu, kaķam jāsmejas. Noskatījos video- tipisks feiks priekš moskoļiem, vakara pasaciņa  :)

4.marts, 12:47
Munins

Dža, kaķim jāsmejas par taviem meliem. Šodien citā tēmā 13:57 tu melsi, ka linkus neatver, bet šeit atvēri un noskatījies. 

4.marts, 16:36

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:15

Jaunākās diskusijas