Kādēļ krievijas režīmam, ir tik svarīgi iekarot Ukrainu?

DŽA

Es nesaprotu. Krievija ir milzīga, lielākā pasaules valsts, pie tam, visai maz apdzīvota. Dabas resursu ir pār pārēm, nafta, gāze, tak viss ir pietiekoši! Kādēļ krievijai vēl Ukraina vajadzīga bija? 

1.marts, 17:57
V ilis Gutmanis

Žēl ka nevar saprast elementāru lietu ka ja kaimiņs negrib uzvesties kārtīgi un ievērot elementāras uzvedības normas viņš ir jāpārliecina, bet ja viņš nevēlās saprast teikto tad jāietekmē fiziski. Ukrainai bija iespēja saglabāt savu teritoriju, taču diemžēl viņā izvēlējās variantu pažvadzināt ieročus. Rezultāts ir labi redzams, gan valsts tiek sagrauta, gan tauta iet bojā. Tam der pievērst uzmanību tiem, kuri tā pat ka Ukraina domāja ka var uzspiest Krievijai savu viedokli. Tas diemžēl var beigties bēdīgi, ja nedomā ar galvu bet paļaujās uz citu solijumiem palīdzēt.

1.marts, 18:20 (1.marts, 18:22 - labots)
DŽA

V ili, dārzeni, 18 kļūdas tavā tekstā. Kamdēļ raksti, ja rakstīt neproti? Sākumskolas otrā klase likās pietiekoša? Hallo, idiot?

1.marts, 19:34
ivans ļevs

Žēl ka nevar saprast elementāru lietu ka ja kaimiņs negrib uzvesties kārtīgi un ievērot elementāras uzvedības normas viņš ir jāpārliecina, bet ja viņš nevēlās saprast teikto tad jāietekmē fiziski.

====

Tātad mums ir visas tiesības dot nacistiskajai krievijai pa muti? Jo uzvesties tiešām viņi nemāk un ir drauds mums. Vai pareizi saprotu tavu loģiku?

1.marts, 19:50
DŽA

Tu pareizi saprati, fašisti ir jāsit. 

1.marts, 19:56
daiko

ir jabūt totāliem idiotiem ,lai neapjēgtu ,ko KF dara Ukrainā>>  un taja apt laika attaismnot ASV par iebrukumu Iraka pae Lībijas iznīcināšana lidz ar to piepļūtot visu gejropu ar bēgļiem..ko ASV bombardējA Dienvidslāviju?? Ko ASV darīja Afgansitāna  ?? Ko ASV bombardēja ZK trīs gadus no vietas???  Ko ASV slepkavo valstu prezidentus ,iznīcina valstu varas ,rasisms ,nacisms ,slepkavo ??

Tas jūs neuztrauc??Bet tas ,ka KF ilgus  8 gadus cieta ,ka kijevas hunta slepkavo Donbasa un Luganskas apgabalu cilvēkus ,tas jums pie kājas?? Jums patjausmas nav ,kas notiek tagad ukraina..jo jums liegtas tiesības zināt kas notiek patiesībā..

1.marts, 20:18
DŽA

daiko, sen tevi no psihenes izlaida? Vien jautājums.  Varbūt, atpakaļ tev vajadzētu?

1.marts, 20:25
V ilis Gutmanis

Labprāt satiktos ar jums janis lauva un ... lai jums abiem auniem ragus aplauzt. Diemžēl viens ir muldoņa un mīzlis. Bet ja jums janis lauva ir vēlme atbildēt par saviem vārdiem varam tikties. Tad arī reedzēsim kam uz ko ir tiesības.

1.marts, 20:46 (1.marts, 20:52 - labots)
Munins

Kā parasti Dža neko nesaprot, neskatoties uz to, ka viņam tas šeit ir daudzas reizes skaidrots. Acīmredzot Dža ir muļķis.

1.marts, 20:49 (1.marts, 20:49 - labots)
DŽA

Z ilais v ilis, savā īsajā uzrunā (manifests?), pieļāva 10 kļūdas. Kamdēļ tā? Jo dārzenis ir. Dalbojobs.

1.marts, 21:10
ivans ļevs

Labprāt satiktos ar jums janis lauva un ... lai jums abiem auniem ragus aplauzt.

===

Tie ir tavi vārdi, ka citai valstij drīkst dot pa muti, ja tā valsts neviena blakus valsti. Nacistiskā krievija neciena nevienu kaimiņvalsti, tātad visam kaimiņvalstīm ir tiesības dot krievijai pa muti.

Jeb krievam ir kādas īpašākas tiesības? Kā tur ir vate vili?

 

1.marts, 21:18
V ilis Gutmanis

Juma janis lauva ar apziņu ir tik pat slikti kā jūsu domubiedram .... Vai gadijumā negribat atbildēt uz tik elementāru jautajumu, kapēc Ukraina  negribēja visu šo konfliktu atrisinat mierīgā ceļā. No kā viņi tā baidijās aicinot pie sevis ASV un izvietojot savā teritorijā viņu bāzes. Vai varbūt jūs pateiksiet ka piešķirt autonomijas tiesība Luganskas un Donbasa reģioniem bija kaut kas neiespējams. Pietiek kaut vai atcereties to gadijumu kad Ķina vēlējās investēt uzņēmumā Motor Sič ievērojamus līdzekļus un Ukraina pēc ASV norades vienkārši viņus apzaga pārņemot uzņēmumu savā kontrolē. Tā kā nesmirdinaties par vati un ja jums tā tīk turpinat laizīt rietumu kungu netīro pēcpusi tikai necenšaties lai to dara arī pārējie. Un tā starp citu izrādās ka jūs arī esat vienkārši muldoņa un mīzlis kas to vien var kā ar savām muļķibām smirdināties.

2.marts, 7:25
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=RVBSDHeBfTM  

Navaļnija bēres ir kādu daļu krievu pamodinājušas!

2.marts, 7:39
Ādolfs Nāks

Aleksndr78... Pamodināja? Nu un? Tos pat netiesās. Vnk iznīcinās izsniedzot pavēstes uz frontes gaļasmašīnu.

2.marts, 9:37
Ir tāds

Aleksandr 78

Par cik krievu (kāpēc tikai krievu, krievi senāk visus svestautiešus arī sauca par ņamciem, no vārdiem ņe naš- nav mūsējais, Krievija ir daudznacionāla valsts, tai skaitā tur ir latvieši un latgaļi) ir "pamodušies"? Krievijā ir aptuveni 144 milj. iedzīvotāju.

2.marts, 10:16
DŽA

Latvijas Krimināllikuma  74.1 pants. Genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana- sods līdz 5 gadiem.

V ili, nosūtīju tavu "garadarbu" Latvijas Drošības policijai. Kaltē sausiņus. 

2.marts, 10:43
V ilis Gutmanis

 Lai nesmīdinātu tautu ... palūdzat konsultaciju juristam. Viņš visdrīzāk nosūtīs jūs uz garīgi slimo iestadi kur jums iespējam atradīs kādu siltu vietiņu.

2.marts, 11:32
V ilis Gutmanis

Ir tāds jūs mazliet kļūdaties. Krievi sauca arzemniekus par ņemci tapēc ka nerunāja krieviski ņēmoj -  mēms.

2.marts, 11:37
DŽA

V ili, fašistu izdzimteni, gaidi zvanu pie durvīm. 

2.marts, 11:44
V ilis Gutmanis

Nu nepūlaties ... jums vienalga nekas nesanāks, jo tādus kā jūs per pat baznīcā.

2.marts, 11:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:19

Jaunākās diskusijas